Reklama

LEGAWIEC

Zaczęty przez meteo, 05-01-2018, 10:40:08

meteo

Witam Panie i Panowie  w roku 2018 .Zdrówka
taki prosty ale ostry
,,LEGAWIEC"
Stal K390
Klinga 120 x 25 x 3,5 mm
Rękojeść mosiądz,stabilizowana czeczota bukowa
Zdjęcia,projekt,hartowanie,stabilizacja ,wykonanie Meteo Custom Knives Marcin Lubowski
Legawiec z gwary myśliwskiej to pies myśliwski wystawiający zwierzynę

ramor7

Śliczna robota!  ;)

Moje EDC : CRKT Avant, Leatherman Wave/ do tego zestaw bitów z przedłużką i kluczem fajkowym Vicka, latarka 5.11 EDC 1AAA,?  Lumintop EDC 18, plecak 5.11 AMP 24 plus apteczki.... i cała masa rzeczy, które mogą się kiedyś przydać.

Marek Muniak

Brawo! Super nożyk. Prosty, niezawodny. :D
Szkoda, że nie weźmiesz udziału w konkursie....

Owoc żywota mojego je ZUS.

Opal

Cytat: Marek Muniak w 05-01-2018, 11:24:57

Brawo! Super nożyk. Prosty, niezawodny. :D
Szkoda, że nie weźmiesz udziału w konkursie....

+1

meteo

Dziękuję koledzy  :)

Marku kto wie może znajdę chwilkę i wezmę  :P

Pochwa może być ?  :)

PancernyPP

Super nożyk ,bez zbędnych wodotrysków (w prostocie urok), i dlatego uważam za niepotrzebny, ten motyw liścia na pochewce.Ale zaznaczam ,że jest to tylko moja skromna opinia.Być może innym ,to podoba się i dlatego ich opinie również szanuję?

meteo

Dziękuję .Robię na zamówienie  :)

camel90

Meteo....!brakuje mi słów!!! kolejny cud wykonany przez Ciebie!

"non omnis moriar"

tendaj

Piękny nożyk o że tak powie " lekkiej linii " , a pochewka w klimacie do myśliwka !

lawenda1975

Cytat: PancernyPP w 05-01-2018, 21:07:39

Super nożyk ,bez zbędnych wodotrysków (w prostocie urok), i dlatego uważam za niepotrzebny, ten motyw liścia na pochewce.Ale zaznaczam ,że jest to tylko moja skromna opinia.Być może innym ,to podoba się i dlatego ich opinie również szanuję?

Ty się wcale a wcale nie znasz, listek śliczny. :)
Co Ty tak z tym nożem wszędzie chodzisz?
Przecież i tak Cie nie zgwałcą!

meteo

Dziękuję Reniulka i koledzy .Ja robię to co lubię i to co klient sobie życzy choć nie na wszystko się zgadzam  ;) Odmawiałem nie raz jak nie było to zgodne z moją wizją .

PancernyPP

Cytat: meteo w 06-01-2018, 10:37:57

Dziękuję Reniulka i koledzy .Ja robię to co lubię i to co klient sobie życzy choć nie na wszystko się zgadzam  ;) Odmawiałem nie raz jak nie było to zgodne z moją wizją .

I słusznie ,że odmawiasz.Przecież każdy nóż, który wyjdzie spod Twojej reki ma puncę.A to ma przynosić chwałę ,a nie obciach.

SMF spam blocked by CleanTalk