Reklama

Średnia i wyższa półka - co wybrać?

Zaczęty przez Marchew, 27-04-2018, 12:22:59

Marchew

Dobry,

Trochę macham różnego rodzaju szajsem za śmieszne pieniądze i zbieram się, żeby sprawić sobie coś jedną albo dwie półki wyżej. I teraz tak: duży/mały boker jak najbardziej wchodzą w grę, ale rozważam też Morpho, który chyba mi się podoba i może nawet jakieś 62.

Pytanie jest takie - nóż będzie nożem biurkowym, do machania w czasie loading screenów, nie interesuje mnie trzymanie ostrości, a parametry czysto trickowe. Czy pomiędzy taniochą a Bokerem odczuję różnicę, czy Boker po prostu się nie rozleci, a taniocha zawsze tak? I jak duża jest różnica w machaniu pomiędzy BM i resztą?

A, no i obracam się pomiędzy tymi, bo chcę nówkę.

Draidar

Różnicę odczujesz, bm'ek do machania nie polecam ze względu na słabe wyważenie. Jeżeli chciałbyś zainwestować trochę więcej to możesz pomyślec nad bm 6x z rączkami flytanium, chociaż jak widzę ceny tych bmek na polskich stronach to wolałbym coś porządnego ściągać z ameryczki np. coś od BRS.

crywar

Odczujesz różnicę a jak zadbasz o nóż to się żaden nie rozleci.

why so serious

GRZEGORZ1

Cytat: crywar w 28-04-2018, 18:02:53

Odczujesz różnicę a jak zadbasz o nóż to się żaden nie rozleci.

Joker 200 rozleciał się w 15 minut  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

crywar

why so serious

GRZEGORZ1

Cytat: crywar w 29-04-2018, 07:40:48

Jaki z tego wniosek

Ze tani motylek się do niczego nie nadaje :D Sam zastanawiam się nad kupieniem jakiegoś balka ale nie chce wydawać majątku, bo nie wiem czy mi się spodoba kręcenie nim i nie szkoda jak się porysuje od upadków.

Marchew

Dzięki, panowie, to idę w tego Bokera dużego, a potem pewnie przymierzę się do 32, bo okrutnie mi się podoba i chyba zrobię z niego EDC.

Jacobw3lk

Jak myślisz o średnio/ wyższej pułki to proponuje brs replikant , możesz go ściągnąć z Ameryki albo jak się uda znaleść w pl koszt mniej więcej 1200 zł ale polecam , świetny nóż do machania

Najfman

Cytat: Jacobw3lk w 27-07-2021, 12:40:01

Jak myślisz o średnio/ wyższej pułki to proponuje brs replikant , możesz go ściągnąć z Ameryki albo jak się uda znaleść w pl koszt mniej więcej 1200 zł ale polecam , świetny nóż do machania

Panie archeolog, polecam zerknąć kiedy był ostatni post a nie takie zabytki wykopywać  :rotfl:

Emu

SMF spam blocked by CleanTalk