Reklama

zapytanie o nóż niewiadomego pochodzenia

Zaczęty przez sankilatem, 27-11-2018, 19:58:25

sankilatem

Witam,
Panowie mam problem, wpadł mi w ręce dzisiaj nóż i kompletnie nie mam pojęcia, jakiego jest on pochodzenia, może ktoś z was byłby w stanie mi pomóc w identyfikacji, powiem tyle że nóż ma conajmniej 33 lata lub więcej.
Na koniec chciałem tylko dodac, że jeżeli posta zamieściłem w złym dziale to proszę o przeniesienie w odpowiedni, oraz że użyłem wyszukiwarki i nie znalazłem podobnego wątku, żeby się podczepić pod niego z moim zapytaniem.

Frey

Myślę, że pochodzi z Cymerii. Conan go zgubił.

Trak

Cytat: Frey w 28-11-2018, 07:31:11

Myślę, że pochodzi z Cymerii. Conan go zgubił.

Tego co Conan zgubił ktoś znalazł i zrobił kiepską kopię. Tak że nie z Cymerii, tylko z Chin.

Macheck

A ja strzelam że to jakaś praca zaliczeniowa na warsztatach w zawodówce w latach 80-tych.
Klinga i garda to się ktoś wykazał że pilnikiem umie machać, a rękojeść z głowiczką to zaliczenie z obsługi tokarki :)
Lata 80-te to Arnold jako Conan na trzeszczących VHS z bazaru to i  fascynacja taka forma by się zgadzała :D

Trollsky

Cytat: Trak w 28-11-2018, 08:38:00

Tego co Conan zgubił ktoś znalazł i zrobił kiepską kopię. Tak że nie z Cymerii, tylko z Chin.

z Chinerii :D
Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

Ajron

Cytat: Macheck w 28-11-2018, 08:54:55

A ja strzelam że to jakaś praca zaliczeniowa na warsztatach w zawodówce w latach 80-tych.
Klinga i garda to się ktoś wykazał że pilnikiem umie machać, a rękojeść z głowiczką to zaliczenie z obsługi tokarki :)
Lata 80-te to Arnold jako Conan na trzeszczących VHS z bazaru to i  fascynacja taka forma by się zgadzała :D

+1
I skubany z tokarką to nawet sobie radził.

SMF spam blocked by CleanTalk