Reklama

Steel Will

Zaczęty przez cqb.pl, 12-04-2019, 11:11:36

cqb.pl

Wrzuciliśmy do oferty noże Steel Will na początek tylko kilka modeli. Jeśli będzie zainteresowanie poszerzymy ofertę, jednak niczego nie obiecujemy i raczej nie będzie to pełna oferta. Sugestie zawsze mile widziane, jednak nie obiecujemy co i kiedy wdrożymy, na razie trzeba kupować to co jest :D

grumic

Szkoda, że tylko foldery. Mają kilka fajnych fixedów w ofercie - Druidy, Roamery.

horzuff

Jak inne nowe marki macie fajnie wycenione, tak tutaj, na przykładzie Piercera, prawie 150% ceny detalicznej w stanach :(

Kosa77

Cena szkoda...
ALE szacun za ciągłe powiększanie oferty!
Czejam na CS AD 15 :slini:

Words Mean Nothing, Only Actions Matter

~PAVLO~

Cytat: grumic w 12-04-2019, 13:24:35

Szkoda, że tylko foldery. Mają kilka fajnych fixedów w ofercie - Druidy, Roamery.

Popieram +1

Kosa77

No to teraz czekać tylko na jakiś towpowe zabawki ze stajni SW i git

Words Mean Nothing, Only Actions Matter

cqb.pl

@horzuff https://steelwillknives.com/our-knives/urban-series/piercer-f40-01.html Cena detaliczna to 80 USD cena u nas w żaden sposób nie jest przesadzona a co najwyżej niedoszacowana, ciężko nam sobie wyobrazić skąd wzięło ci się to 150% ponad sugerowaną cenę detaliczną :dodge: zważywszy na wasz rabat 5% to nóż macie jeszcze taniej.

Ogólnie na temat cen nie zamierzamy wdawać się w dyskusje i tłumaczenia po sto razy to co było już wałkowane wielokrotnie na forum. Generalnie tylko zanim coś napiszecie to zawsze sprawdźcie to co piszecie aby nie wprowadzać innych użytkowników w błąd. Zawsze staramy się ustalać ceny realnie i nigdy nie narzucamy na noże wartości z kosmosu. Dalszy temat cen nie będzie kontynuowany :D

Co do pozostałych uwag to dziękujemy za sugestie i zdajemy sobie sprawę z braków w ofercie.

Zdrówka :D

horzuff

Skoro jako cenę wyjściową traktujecie MSRP, to ciężko rozmawiać. W każdym sklepie w USA macie tego piercera po niecałe 70$, a sklep już na tym zarabia. Ciężko mi po prostu zrozumieć, że cena wam tutaj wyszła większa niż jakby kupić 2-3 sztuki w BHQ, opłacić przesyłkę, cło i VAT i narzucić jeszcze jakąś minimalną marżę. Skoro producent wam takie średnie warunki proponuje, to może faktycznie lepszym wyjściem by to było kupić u któregoś z ich dystrybutorów? Przy kilku sztukach z modelu pewnie każdy większy sklep da wam jakiś rabat, przesyłka morska do tego i czysty biznes... Nie piszę tego z podtekstem "CQB takie złe, chce przycebulić i zarobić na nas biedakach", widzę jaką potraficie stworzyć ofertę w innych przypadkach, po prostu tutaj coś nie zagrało :/

Przy innych markach, które ostatnio dołączyły jakoś potrafiliście ustawić w miarę konkurencyjne ceny, gdzie dopłata względem importu ze stanów jest na tyle mała, że wolę wesprzeć polski sklep i mieć szybciej.

cqb.pl

Jasne jak najbardziej rozumiemy, nie obrażamy sie w żaden sposób :D dzięki też za docenienie cen innych producentów :D

grumic

To będą też te fixy w ofercie? :P

mercano

Drobna sugestia z mojej strony - przydałoby się na przyszłość więcej wersji kolorystycznych. Szczególnie mile byłby widziany np. oliwkowy Cutjack. :)
Ceny uważam za umiarkowane, zważywszy dodatkowo na rabat dla forumowiczów i nieduży koszt przesyłki.  :kosunia:

cqb.pl

Dzięki za wiadomości. Niczego nie możemy wykluczyć, ale niczego też nie obiecujemy.

cqb.pl

Wpadło trochę nowości od Steel Will ;-) zachęcamy do przeglądania :D

bronuś67

Jest szansa w tym roku na Druida 220?  :dodge:

cqb.pl

Ciężko powiedzieć, na ten moment nie planujemy poszerzać bardziej oferty Steel Will gdyż wprowadziliśmy sporo nowości, ale nigdy nie wiadomo.

bronuś67

Trzeba żyć nadzieją.  :cry:

misiojedzie

Właśnie tu wyczytałem że mamy rabat w CQB a wczoraj zamówiłem Cutjacka...

Edit: i do tego odkopałem zimny już temat  :special: :special: :special:

SMF spam blocked by CleanTalk