Reklama

Knifeshow.pl 2019 odwołany ?

Zaczęty przez bynio204, 07-05-2019, 17:21:20

bynio204

zdrówka Zbyszek

Oldoklo

O cholera a już odliczałem dni :mad:

"Krytykować, potępiać i narzekać potrafi każdy głupiec – i większość głupców to robi. Ale aby zrozumieć i darować, potrzeba charakteru i samokontroli."

Harny

Niestety to jest właśnie potwierdzone info :(

banax

jakobym

Szkoda. Już sobie zarezerwowałem wolne w pracy. Mam tylko nadzieję, że to chwilowy problem i przyszłoroczna edycja się mimo wszystko odbędzie.

C̴͍̟̯̲̤̩̤͛̍͒̂͛̄Ơ̸̟N̷͓̄͌͑̓̄̆͝T̷̰̲̬͍̯̾̏͝Ṛ̸̩̥͛̔̾̒̆͝À̴̤̣̞̮̥̻̪͑̚ ̸̢̭̌͗̍O̷̔́͋͑̉͜͠M̴̩̟͇̘̙̱̉́́N̷͕̘̦̜͗̿̔̐̀͜ͅË̸͎͍͓̜̠͇̥́͂͊̚S̴̥͇̣̬̹̈́̐̉̄̽

Oldoklo

Wie ktoś dlaczego? Pewnie coś z salą nie wyszło. Zna ktoś organizatorów? Może potrzba jakiś wolontariuszy do pomocy  żeby w przyszłym roku sie odbyło.

A swoją drogą to można by zorganizować wycieczkę na :

15th International Knives Exhibition
Innerberger Gewerkschafthaus
Hieflauer Strasse 17
8790 Eisenerz
Austria

Jest tydzień po tym jak miało być w Gliwicach i to tylko 6godz. jazdy z Katowic

"Krytykować, potępiać i narzekać potrafi każdy głupiec – i większość głupców to robi. Ale aby zrozumieć i darować, potrzeba charakteru i samokontroli."

bynio204

Cytat: Oldoklo w 07-05-2019, 21:16:21

Wie ktoś dlaczego? Pewnie coś z salą nie wyszło. Zna ktoś organizatorów? Może potrzba jakiś wolontariuszy do pomocy  żeby w przyszłym roku sie odbyło.

A swoją drogą to można by zorganizować wycieczkę na :

15th International Knives Exhibition
Innerberger Gewerkschafthaus
Hieflauer Strasse 17
8790 Eisenerz
Austria

Jest tydzień po tym jak miało być w Gliwicach i to tylko 6godz. jazdy z Katowic

To ciekawe ,chetnie sie przejadę :)
Nie wiem co sie stało to juz chyba z Wojtkiem trzeba ,a nie mam z nim kontaktu . Zły jestm ,poumawialismy sie z chłopakami , zakupy obgadane i dupa :(

zdrówka Zbyszek

krzem

w 2013 tez nie było wystawy ...
coś się porobiło :(

To skromny człowiek, z byle gównem nie wyskoczy.

Harny

To teraz kasę do koperty i na CEKE/zlot albo przyszłoroczny Knifeshow przeznaczyć i zakupy będą ciekawsze ;)

SMF spam blocked by CleanTalk