Reklama

DIVIDER ];>

Zaczęty przez harvester88, 22-06-2019, 00:16:44

harvester88

Nareszcie ukończony!!!

Pochewka z paskiem na ramię wykonana przez J.Pacek Leathercraft.

przemekspce

Pasztet będzie do dziury wchodził  ;) <żart>

:heart: Spydie :heart:

Moja galeria

Dominicus

Ja pierdolę jakie to brzydkie.

junasz

Wygląda wielce interesująco... ale nie do końca kumam tę pochewkę... i te wszystkie paski z nią związane.  :?  Jakieś dodatkowe fotki mogłyby rozwiać tę mgłę.
Edytka / Coś tam dopisałeś w międzyczasie... odrobinkę rzecz się wyjaśniła... ale fotka kompletu w położeniu "roboczym" nadal mile widziana.

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wqrwiają...

KONKURSY !!!

Swirek89

Instagram: @znozemprzezswiat
http://znozemprzezswiat.pl/

pawelmomo

Cytat: junasz w 22-06-2019, 01:20:19

Wygląda wielce interesująco... ale nie do końca kumam tę pochewkę... i te wszystkie paski z nią związane.  :?  Jakieś dodatkowe fotki mogłyby rozwiać tę mgłę.
Edytka / Coś tam dopisałeś w międzyczasie... odrobinkę rzecz się wyjaśniła... ale fotka kompletu w położeniu "roboczym" nadal mile widziana.

...bo te paski to są do tego że zaprzęgasz konia i w pole ruszasz orać ziemię ojców.
Inaczej mówiąc to pług jednoskibowy ;)

jetron

Szaleństwo !
Tasak Bojowy XXI wieku ! WOW !  Podoba mi się :)

Mikko

O kurwencja. Borys "Klinga". :D

harvester88

Dzięki dzięki :D

pochewkę nosi sie na ramieniu, mozna zarówno na prawym jak i na lewym, zawsze wyciągamy prawą ręką:)

Krzysztofon

no fakt, edc jak się patrzy ;)

robota super, ... hmm, nie wiem co jeszcze powiedzieć, u hardcorowego rzeźnika by się chyba sprawdził ;)

Trak

Oooo! To z tych spodni była robiona micarta :).

crywar

Mega czad  8D Super fajny tasak wyszedł :D

why so serious

grumic

Świetny :D tylko czy to jeszcze nóż, czy już toporek?

NEPENTHE

Maciej a pamiętam, jak sto lat temu przesyłałeś mi projekt  ;P Co tu będę deliberował : czysta ekspresja zaklęta w stali !!!

Milosz190

Wow ale piękny  :slini:
A do czego będziesz go używał  :P

Milosz190

Wow ale piękny  :slini:
A do czego będziesz go używał  :P

djarab

Bardzo fajny, tylko jak jak juz @grumic wyzej napisal, nie wiadomo "czy to jeszcze nóż, czy już toporek"?
Jak toporek, to moim zdaniem rekojesc powinna byc troszke grubsza.

Hanys Przodowy

SMF spam blocked by CleanTalk