Reklama

Afterparty

Zaczęty przez WAR, 03-09-2019, 17:16:28

WAR

Z przyjemnością informuje, że w tym roku after odbędzie się w pubie Drugie Dno na Nowogrodzkiej, rezerwację mamy od godziny 19. A na wystawie będą do wygrania i rozlosowania bony na darmowe piwo ;)

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

szenkx

Cytat: WAR w 03-09-2019, 17:16:28

Z przyjemnością informuje, że w tym roku after odbędzie się w pubie Drugie Dno na Nowogrodzkiej, rezerwację mamy od godziny 19. A na wystawie będą do wygrania i rozlosowania bony na darmowe piwo ;)

Mam nadzieje że nie Calot organizował, bo może być zimno  :rotfl:
Cytat: Trollsky w 24-03-2018, 13:29:38
Jigi są dla pedałów, prawdziwy mejker wali z ręki.

------------------------------------------------------------------
The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.

Fred

Cytat: szenkx w 03-09-2019, 22:17:35

Mam nadzieje że nie Calot organizował, bo może być zimno  :rotfl:

Eee tam, postoisz sobie obok kontenera na gruz ;P
Polemika z głupotą niepotrzebnie ją nobilituje - Stefan Kisielewski

katz

Cytat: Fred w 03-09-2019, 23:08:39

Eee tam, postoisz sobie obok kontenera na gruz ;P

Nie było tak źle, gdyby nie kontener, nie było by gdzie odstawić browarów.
Skóry różne: http://katzs-leathers.tumblr.com
Sprzedam

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia.

WAR

Cytat

Rezerwacje potwierdzam. Dla Państwa przeznaczona będzie sala z kuchnią, antresola i cześć stolików  na sali barowej.  W zależności od ostatecznej ilości gości.

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

Fred

Cytat: katz w 03-09-2019, 23:27:12

Nie było tak źle, gdyby nie kontener, nie było by gdzie odstawić browarów.

Pewnie, że nieźle. Zajebiście stabilny mebel.
Polemika z głupotą niepotrzebnie ją nobilituje - Stefan Kisielewski

liana

Fajnie,że będzie antresola. Szczególnie jak ktoś będzie z niej schodził w stanie nieważkości  :rotfl:

-Spotkajmy się
-Nie znam cię
-Ja Ciebie też nie znam, też ryzykuję, wezmę nóż, ty też weź

WAR

Cytat: liana w 04-09-2019, 15:04:25

Fajnie,że będzie antresola. Szczególnie jak ktoś będzie z niej schodził w stanie nieważkości  :rotfl:

Spadnie na tych na dole, miękkie lądowanie  :rotfl:

tomo

Cytat: liana w 04-09-2019, 15:04:25

Podstawi się kontener i będzie git :)

liana

Ktoś mi proponował zjeżdżanie stamtąd po poręczy. Nie pamiętam kto  :(

-Spotkajmy się
-Nie znam cię

WAR

liana

:D To będziemy zjeżdżać! A ja się zastanawiałam, jak to zrobić, żeby w Warszawie z Raptoremarturem gwiazdy oglądać (taka nasza nowa, tegoroczna, świecka tradycja), a wystarczy go na dole postawić i gwiazdy murowane :P

-Spotkajmy się
-Nie znam cię

Tuco

Meldujemy się na imprezie. Kontener, nie kontener super będzie zobaczyć Wasze mordki.

"Życie nie jest romansem" powiedziała małpa gdy ją pies za ogon spod szafy wyciągał...

SMF spam blocked by CleanTalk