Reklama

ABAKAN - nowy projekt

Zaczęty przez Szczepano, 03-10-2019, 16:48:42

Szczepano

Model jest wariacją na temat mojego Crushera, 28 cm całosci 16 ostrego  5 mm grubosci, szlif wklęsły i plaski. Oksyda na gorąco i stonewash .  Stal standardowo 80crv2 . Wiem ze Wam nie podejdzie ale taka mialem wene , lubie takie konstrukcje  i juz ;)

bocian13

E tam, mnie się podoba ;P Wygląda na fajnie, czysto wykonany.

LordDisneyland

Faktycznie nietypowy majcher....skąd taka "tkaninowo-arystowska" nazwa?  :shades:

...A p o c a t a s t a s i s N o w...

Sulejknives

Projekt raczej nie w moim guście, ale spójny i świeży - gratki.
Pochyliłbym troszkę rękojeść w dół - chyba wyglądałby jeszcze lepiej. Łuki szlifów zgrywałyby się z krzywizną rękojeści.

"Na otworach i innych krawędziach bywają włoski". Mikko

https://www.facebook.com/Sulejknives/
Instagram: #sulejknives

WAR

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

Szczepano

Duku

Cytat: LordDisneyland w 04-10-2019, 01:45:28

Faktycznie nietypowy majcher....skąd taka "tkaninowo-arystowska" nazwa?  :shades:

Patrząc na celownik optyczny z napisami w cyrylicy, to raczej obstawiał bym, że inspiracją mógł być karabinek szturmowy AN-94 Abakan.
Sam nóż robi solidne i wredne wrażenie ;).
S!

Nie jest sztuką być dumnym z dokonań swoich przodków i Ojczyzny. Sztuką jest żyć tak, żeby to oni mogli być dumni z Ciebie.
Mój dziadek

lawenda1975

Zdecydowanie nie, czym dłużej patrzę, tym mniej do mnie przemawia. :)

Co Ty tak z tym nożem wszędzie chodzisz?
Przecież i tak Cie nie zgwałcą!

Campo

U mnie na odwrót :P... im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi sie podoba. Rąbałbym nim jak poje...  8D

Przestałem o nich myśleć taką naturę mam...

Szczepano

Cytat: Duku w 04-10-2019, 16:23:47

Patrząc na celownik optyczny z napisami w cyrylicy, to raczej obstawiał bym, że inspiracją mógł być karabinek szturmowy AN-94 Abakan.
Sam nóż robi solidne i wredne wrażenie ;).
S!

Brawo dla Ciebie :) wlasnie tak było a że oba brzydkie i pojebane to taką nazwę dostał hehe

Szczepano

Cytat: Campo w 04-10-2019, 16:52:34

U mnie na odwrót :P... im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi sie podoba. Rąbałbym nim jak poje...  8D

jak naostrze to nagram filmik jak coś nim rozdupcam :D

Duku

Cytat: Szczepano w 04-10-2019, 17:13:15

Brawo dla Ciebie :) wlasnie tak było a że oba brzydkie i pojebane to taką nazwę dostał hehe

Kiedyś przywieźli nam parę na jednostkę w celach 'zapoznawczych". Fakt, brzydki to Abakan jest, ale całkiem sympatycznie się z niego strzelało a zabrany w ciężki teren też sobie nieźle radził.
PS. Zerknij na PW.
S!

Nie jest sztuką być dumnym z dokonań swoich przodków i Ojczyzny. Sztuką jest żyć tak, żeby to oni mogli być dumni z Ciebie.
Mój dziadek

SMF spam blocked by CleanTalk