Reklama

Foldery Benchmade z pełnymi linersami

Zaczęty przez TomaszW, 21-11-2019, 10:52:18

TomaszW

Cześć.

Chciałbym zapytać które z modeli folderów Benchmade posiadają pełne linersy.

Rourke

Cytat: TomaszW w 21-11-2019, 10:52:18

Cześć.

Chciałbym zapytać które z modeli folderów Benchmade posiadają pełne linersy.

Z tych co obecnie posiadam to Benchmade 950 Rift ma pełne linersy.

Edyta: I jeszcze Benchmade 426, z tym że linery są z tytanu, a nóż jest już dosyć dawno nieprodukowany.

"-Nie jestem może człowiekiem wrażliwym, ale jakoś wolę zapach lasu i łąki od smrodu rozkładających się ciał."

Tyler Durden

710, mały grip, loco, crooked  river mały i duży , barrage, north fork, propery ;) 300sn , Torrent.

marcin90-70

Benchmade contego, presidio ultra, presidio ultra mini, presidio 2, presidio 2 mini, tsek, mini tsek, afck, 710, 705..

Sprzedam:
http://forum.knives.pl/index.php/topic,148745.0.html

Naprawiam wszelakie noże. Wegliki klade. Ostrze i dopieszczam.

Mój FB
https://m.facebook.com/KnifeHospital/

KnifeHospital-moje prace

Gurth

Człowiek jest jak nóż. Albo robi, co ma robić, albo jest tępy.

Tyler Durden

Czyli łatwiej wymienić te ze szczątkowymi, albo obejrzeć filmy modelu które interesują założyciela wątku ;)

Rourke

Ja zrozumiałem, że koledze chodzi o pełne linersy, czyli takie bez otworów "odchudzających" w środku.

"-Nie jestem może człowiekiem wrażliwym, ale jakoś wolę zapach lasu i łąki od smrodu rozkładających się ciał."

Tyler Durden

TomaszW

"Pełne" w znaczeniu na długość całej rękojeści.

Wiem, że mini griptilian ma linery na długość rękojeści, ale już pełny griptilian ma tylko częściowe linery.

Rourke

Cytat: TomaszW w 21-11-2019, 11:28:01

"Pełne" w znaczeniu na długość całej rękojeści.

Wiem, że mini griptilian ma linery na długość rękojeści, ale już pełny griptilian ma tylko częściowe linery.

Ok, czyli się nie zrozumieliśmy ;)

Jak już koledzy wspomnieli, łatwiej byłoby  wymienić te ze "szczątkowymi" linersami, niż te z pełnymi, ponieważ tych pierwszych jest zwyczajnie o wiele mniej ;P