Reklama

Forma Glock 19 potrzebna

Zaczęty przez Siper, 28-06-2020, 21:32:57

Siper

Czołem waszmościom  :D

Prośbę mam. Potrzebuję pożyczyć, czy kupić za rozsądny hajs formę na Glock-a 19.
Chcę zrobić prezent koledze, a jakoś nigdzie znaleźć nie mogę  :heart:
Ktoś coś?? Nawet kierunkowskaz na miejsce docelowe wystarczy  ;P

philiprvn

Sporo firm parających się krawiectwem taktycznym używa gumowych atrap do walki wręcz.

https://www.bokken.pl/p1241,pistolet-gumowy-glock-19.html

To tylko przykład (nie odpowiadam za zgodność z oryginalem).

lobuz1

Są też modele 3d w necie. Można wydrukować.

philiprvn

Widzę pewien problem (domyślam się, że forma musi być tak dokładna jak tylko możliwe). Część strzelców zmienia okładziny (np. gładkie na anatomiczne itp.).

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

gribshift

Nie wiem, czy ma to znaczenie, ale pamiętaj, że klocki się minimalnie różnią pomiędzy generacjami. Taki G19 np. gen 3 jest minimalnie większy czy tam mniejszy w niektórych wymiarach od gen 5. To są jakieś milimetry (w stylu maks. 3mm).  Raczej pomijalne, ale wspominam.

Kto gorszy w dżudo,
ten krwawi dużo.

wicek11

Siper

Dzięki wszystkim za pomoc. Temat ogarnięty :D

Duku

Cytat: Siper w 28-06-2020, 21:32:57

Czołem waszmościom  :D

Prośbę mam. Potrzebuję pożyczyć, czy kupić za rozsądny hajs formę na Glock-a 19.
Chcę zrobić prezent koledze, a jakoś nigdzie znaleźć nie mogę  :heart:
Ktoś coś?? Nawet kierunkowskaz na miejsce docelowe wystarczy  ;P

Napiszę z punktu widzenia faceta, który od prawie 30 lat ma do czynienia z bronią palną i dostał kiedyś kilka nie całkiem trafionych prezentów: idź do tego kumpla, ustalcie jaka typ kabury mu pasuje a potem dopasuj ją na ten konkretny pistolet.
S!

Nie jest sztuką być dumnym z dokonań swoich przodków i Ojczyzny. Sztuką jest żyć tak, żeby to oni mogli być dumni z Ciebie.
Mój dziadek

Siper

Tak też zrobiłem i wszystko jest ustalone, jeno modelu mi brakowało ;)

SMF spam blocked by CleanTalk