Reklama

gdzie jest dział noży składanych?

Zaczęty przez xtremesystems, 28-08-2020, 19:55:17

xtremesystems

Witam.
nie wiedzialem gdzie zadac pytanie a nie widze dzialu nozy skladanych (chyba obecnie najpupularnieszne) . jest dzial o motylkach a gdzie o skladanych (folderach)

marcin90-70

Cytat: xtremesystems w 28-08-2020, 19:55:17

Witam.
nie wiedzialem gdzie zadac pytanie a nie widze dzialu nozy skladanych (chyba obecnie najpupularnieszne) . jest dzial o motylkach a gdzie o skladanych (folderach)

Ty tak serio?
Sprzedam:
http://forum.knives.pl/index.php/topic,148745.0.html

Naprawiam wszelakie noże. Wegliki klade. Ostrze i dopieszczam.

Mój FB
https://m.facebook.com/KnifeHospital/

KnifeHospital-moje prace

Rourke

Cytat: marcin90-70 w 28-08-2020, 20:25:14

Ty tak serio?

Ty, kolega ma konto założone 10 lat temu, cholernie długo szuka ;P

"-Nie jestem może człowiekiem wrażliwym, ale jakoś wolę zapach lasu i łąki od smrodu rozkładających się ciał."

xtremesystems

dobrze ze wspomniales . nie jestem na forum od dzis . tylko 10 lat temu szukalem fixa a teraz folda. i nie widze dzialu na głównej jak bum cyk cyk

Testral

Powiem ci, że pierdolnąłeś tym pytaniem jak z armaty.

Całe to forum, no może w 85% jest o folderach. Gdzie byś nie wszedł tam foldery. Setki zdjęć, opisów, gównoburz,  wszystko wokół folderów.

Rise and rise again, until lambs become lions.
ZT 0770CF - nóż idealny!

NEPENTHE

@xtremesystems wez sobie sugestie kolegów do serca - wystarczy odrobinę skupienia i ewentualnie okno wyszukiwarki google

xtremesystems

tutaj działu nie ma

a tu juz sa marki ,ktore maja i fixy i foldy

Pillnitz

Zanim się zaczną znęcać na dobre - nie ma wątku o folderach. Ale jakieś 3/4 forum o nich jest.
Właź w "ogólne" albo w marki i szukaj konkretnych modeli. Jak nie znajdziesz - szukaj jeszcze.
Jak nie znajdziesz - pytaj.

* zacnie ostrzyżony hetero sapiens *

Trak

LordDisneyland

Cytat: Trak w 28-08-2020, 22:58:18

Mi też nie chcieli powiedzieć.

A ja dotąd wstydzę się zapytać.
...A p o c a t a s t a s i s N o w...

Krzysztofon

Cytat: xtremesystems w 28-08-2020, 22:37:13

tutaj działu nie ma

a tu juz sa marki ,ktore maja i fixy i foldy

tez łączę się w bólu, ale to trochę jakbyś szukał wątku o nożach - albo poczytaj trochę dłużej albo ew. określ w miarę precyzyjnie wymagania i poproś o pomoc w wyborze.

Mikko

Nie ma podziału na noże składane i fixedy, tylko bardziej na marki i kraje pochodzenia. I na dlugość przyrodzenia właściciela. Ale tego ostatniego działu nie zobaczysz, bo ukryli, inni za bardzo się śmiali z mikropenisów.

xtremesystems

Cytat: Pillnitz w 28-08-2020, 22:54:35

Zanim się zaczną znęcać na dobre - nie ma wątku o folderach. Ale jakieś 3/4 forum o nich jest.
Właź w "ogólne" albo w marki i szukaj konkretnych modeli. Jak nie znajdziesz - szukaj jeszcze.
Jak nie znajdziesz - pytaj.

dzieki

tak samo nie ma jakiegos działu o ostrzalkach . wiem jest w pododziale i tez malo czytelnie

ogolnie jak ktos wchodzi poszukac noza to pierwsze co szuka to czy fixy czy fold a potem ostrzałki i jak naostrzyc swoj nabytek , taki tip jako nie maniak/forumowicz .
ja wiem ze siedzac pare lat na forum wie sie gdzie co i jak (bo jestem w klubach samochodowych) ale jak przychodzi nowy uzytkownik to nie dosc ze ma multum informacji to jeszcze czesc jest rozsadnie ułozona (motylki ,multitoole ,scyzoryki , kuchenne, taktyczne i fightery) a czesc trzeba szukac w pod oddzialach

bronuś67

Zawsze możesz zadać pytanie celowane i zapytać czego szukasz.  :shades:

NEPENTHE

Daj chwilę koledze, bo chyba sam nie wie o co chciałby dokładnie zapytać  ;P

bronuś67

xtremesystems

Cytat: Mikko w 29-08-2020, 00:16:24

https://forum.knives.pl/index.php/topic,94377.0.html

to najbardziej pomocny post.

nie naciskajcie :D

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

Raku

Cytat: tomi2000 w 6.11.2023, 11:06:58Hehe, dokładnie. Kto żonaty, ten w cyrku się nie śmieje ;)

kepis

A ta, pieprzycie. Wszyscy tutaj wiedzą że noże składane nie istnieją. Przecież nie mają nawet własnego działu...

"Macie język tak ostry, że dziwię się, iż przy każdym słowie nie chlastacie sobie gęby na strzępy."

Kup Pan Vicka!
A może klips do szpeju?

SMF spam blocked by CleanTalk