Reklama

Ostry Mikołaj 2020

Zaczęty przez Heimdall, 27-11-2020, 14:53:37

Heimdall

Ho, ho, ho!

Z okazji zbliżającego się Mikołaja, jak co roku, choć ten rok do najlżejszych nie należy, mam przyjemność już po raz piętnasty (15!) zaprosić Was w imieniu firmy Militaria.pl do wzięcia udziału w przedświątecznej zabawie.
Sprawdzona formuła - nie ma ustalonych nagród, wybierzecie je sobie sami! :)
Przed Wami następujące zadanie konkursowe:
Załóżmy, że masz do wydania max 300 zł na 1 osobę - skomponuj z oferty Militaria.pl* 2 wirtualne paczki:

- dla siebie do 300 zł,
- dla bliskiej osoby do 300 zł

Każdy wybór krótko uzasadnij!

W każdej paczce może być jeden produkt albo kilka, łączna kwota może być mniejsza niż maksymalna, najważniejsze są dla nas Wasze szczere wybory. Odpowiedzi wysyłajcie na adres: konkurs[małpa]militaria.pl do końca czwartku 3 grudnia. W tytule maila koniecznie: MIKOŁAJ KNIVES.PL, a w treści, prócz odpowiedzi, Wasz NICK na forum Knives.pl.

Spośród osób, które wykonają zadanie konkursowe, wybierzemy 6, których odpowiedzi i uzasadnienia wydadzą nam się najciekawsze lub po prostu chwycą za serce bardziej niż inne. Doceniamy szczerość i/lub inwencję i/lub poczucie humoru. ;)

Nagrodą jest to, co sami sobie wybierzecie w ramach budżetu do 300 zł, w konkursowych paczkach "dla siebie" LUB "dla bliskiej osoby" (czyli jedna z paczek - wybór pozostawiamy nagrodzonym).
Ogłoszenie wyników w piątek 4 grudnia przed g.15:00. Paczki z nagrodami będziemy wysyłać począwszy od tego dnia (w zależności od szybkości nawiązania kontaktu, czasu dostawy itd.).
Powodzenia!
UWAGI:

* do 30 listopada trwa <a href="https://www.militaria.pl/black-friday.xml">Black Week Militaria.pl</a> i część produktów ma obniżone ceny. Jeśli wyślecie zgłoszenie konkursowe w tym czasie i wybierzecie produkty z oferty <a href="https://www.militaria.pl/black-friday.xml">Black Week Militaria.pl</a>, to liczymy ich wartość po cenie promocyjnej. Warto! Po 30 listopada wracają stare ceny.

** miejcie proszę na uwadze braki na magazynie i czas dostawy widoczny przy produkcie. Brak na magazynie może znacznie opóźnić, a czasem uniemożliwić wysyłkę danego towaru, a to w końcu Wasze prezenty.

*** w konkursie może wziąć udział każdy użytkownik forum Knives.pl niezależnie od stażu czy ilości postów.

Stalkerfan

Knife to meet you i Szczęść Noże

Letoo

Fajna inicjatywa, postaram się coś wypocić

smutna_niespodzianka

Cytat: Letoo w 28-11-2020, 01:16:26

Fajna inicjatywa, postaram się coś wypocić

Polecam, dwa razy się mi udało (tyle że ja pisałem o prezentach dla skrzywdzonych zwierzątek a nie dla siebie), i chyba znów spróbuje :?
Ważne: pisz z jajem albo ckliwie - to ma chwytać za serce.
edit..
Po namyśle odpuszczam tą edycję, trzeba mieć umiar. Co mi potrzeba sam sobie kupiuję a nikogo bliskiego nie posiadam (no chyba że Zbyszek z postu poniżej, ale kolejny SRK to już przesada kolego ;P).

hendaye

:(  :frown: SRK 3v się nie łapie, nawet jakby liczyć 50/50 osobno nóż i pochewkę :(

nielet

Też coś tam naskrobałem.

MÓJ ULUBIONY TOOL PALADIN TOOLS PT 540 (SOG): https://forum.knives.pl/index.php/topic,158729.msg1550576.html#msg1550576

SPRZEDAM:

Seneka

Wielkie dzięki za Konkurs :)

THX 1138: "Work hard, increase production, prevent accidents and be happy"

Zamachowiec

Świetna inicjatywa i nagrody konkretne. Życzę powodzenia uczestnikom :D

donGÓRALesko

Poszedł mail. Może w tym roku się uda bo jak to mówią do 3 razy sztuka...  ;P

Typ temperamentu: gniewny
Osobowość: paranoiczna
Czynności ekspresyjne: obronne
Funkcjonowanie interpersonalne: prowokacyjne
Styl poznawczy: podejrzliwy
Obraz ja: nienaruszalny

Bernard_Szkurat

Cytat: donGÓRALesko w 28-11-2020, 20:38:48

Poszedł mail. Może w tym roku się uda bo jak to mówią do 3 razy sztuka...  ;P

To najwyzej za rok jeszcze sprobuje. ;d

Lutz

Dzięki za konkurs, swoje propozycje właśnie wysłałem,  może tym razem szczęście się do mnie uśmiechnie.

Drake

Poszło, mam nadzieję, że w tym roku się w 6 zmieszczę, bo rok temu byłem 7  :D

mwitek

Swatch

Dzięki za patronat nad konkursem .Zdrówka  życzę .

vol7

Wysłane - ponownie bardzo dziękuję za okazję jak co roku :)

Fabryka Rzeczy Fajnych

Druk 3D na życzenie

SoDek

Perkun

mwitek

Na dwoje babka wróżyła a raz cygan przez wieś szedł :D

norbek

TOMI 36

Może będzie prezent pod choiryne

SMF spam blocked by CleanTalk