Reklama

Jak obsługują w Kapuga.pl

Zaczęty przez Frey, 06-01-2021, 15:25:17

Frey

Pozwolę sobie założyć taki wątek - bo nie ma...
Doświadczenie mam jedno (póki co), za to bardzo pozytywne. Przed zakupem noża od TRC miałem wiele pytań, na które otrzymałem bardzo wyczerpujące i dokładne odpowiedzi, a nadto zdjęcia - zarówno takie z dokładnymi wymiarami jak i porównawcze. Pomogło to bardzo w podjęciu decyzji o zakupie. Do tego, rabat forumowy i błyskawiczna wysyłka. Sam nóż - bajka. Wykończony idealnie. Podsumowując - bardzo rzetelnie, sympatycznie i szybko.  Jak najbardziej polecam.

kapuga.pl

Dziękujemy za tak budującą opinię! To bardzo motywuje do dalszej pracy :D

Blunio

Cytat: Frey w 06-01-2021, 15:25:17

Pozwolę sobie założyć taki wątek - bo nie ma...
Doświadczenie mam jedno (póki co), za to bardzo pozytywne. Przed zakupem noża od TRC miałem wiele pytań, na które otrzymałem bardzo wyczerpujące i dokładne odpowiedzi, a nadto zdjęcia - zarówno takie z dokładnymi wymiarami jak i porównawcze. Pomogło to bardzo w podjęciu decyzji o zakupie. Do tego, rabat forumowy i błyskawiczna wysyłka. Sam nóż - bajka. Wykończony idealnie. Podsumowując - bardzo rzetelnie, sympatycznie i szybko.  Jak najbardziej polecam.

Pochwal się nabytkiem  :idea: :slini:

"Strzeżcie się >Greków<, nawet jak niosą dary"
Nigdy nie rezygnuj z realizacji przedsięwzięcia tylko dlatego, że wymaga ono czasu.
Czas i tak upłynie !
Cytat kolegi Rangy67: "wszystkiego mieć nie można bo życie jest pasmem wyborów...".

Frey

@kapuga.pl  - nie ma za co dziękować. Naprawdę ujęliście mnie podejściem do klienta.  :)

@Blunio - jak tylko uda mi się cyknąć jakąś znośną fotkę, to się pochwalę.  :D

Frey

No to się pochwalę...  :D

Mille Cuori. Świetny nóż!  :)

Raku

Dzięki za szybką wysyłkę :grin:

Cytat: tomi2000 w 6.11.2023, 11:06:58Hehe, dokładnie. Kto żonaty, ten w cyrku się nie śmieje ;)

kapuga.pl

Cytat: Raku w 11-09-2021, 08:18:42

Dzięki za szybką wysyłkę :grin:

Nie ma za co :D Pozdrawiam i proszę o jakieś foto nabytku w użyciu, jak będzie chwilka i możliwość. Może to dobry wątek, żeby to zrobić  ;)

Raku

Cytat: kapuga.pl w 13-09-2021, 07:37:24

Nie ma za co :D Pozdrawiam i proszę o jakieś foto nabytku w użyciu, jak będzie chwilka i możliwość. Może to dobry wątek, żeby to zrobić  ;)

Proszę bardzo, robił za modela na wycieczce w sobotę ;)

Cytat: tomi2000 w 6.11.2023, 11:06:58Hehe, dokładnie. Kto żonaty, ten w cyrku się nie śmieje ;)

kapuga.pl

Cytat: Raku w 13-09-2021, 08:08:28

Proszę bardzo, robił za modela na wycieczce w sobotę ;)

O jak pięknie  :) Wielkie dzięki i miłego używania   :D Pozdrawionka

DARKdog

Chłopaki działają legancko. Pytasz, odpowiadają, zamawiasz, wysyłają. Standard pińć gwiazdek.

rębosz

A ja zapytałem i odpowiedzi nie dostałem  :?

Cywilizacja to nieskończone stwarzanie potrzeb , których nam nie potrzeba .
----------------------------------------------------------------------
Bycie coraz starszym ma swoje zalety. Nie widzisz liter z bliska, ale poznajesz idiotów z daleka .

kapuga.pl

Dzięki za tą wiadomość tutaj ;-) Wiadomość "zaginęła" po prostu w nawale innych maili. Na przyszłość, proszę śmiało pisać drugi raz jakbyśmy nie odpowiedzieli tego samego lub następnego dnia. Wiadomość znalazłem dopiero po nicku z forum. Odpowiedź "w drodze"  :D

rębosz

Odpowiedź jest , wszystko na dobrej drodze do rozwiązania mojego  "problemu ".
Dzięki !
Pzdr.

Cywilizacja to nieskończone stwarzanie potrzeb , których nam nie potrzeba .
----------------------------------------------------------------------
Bycie coraz starszym ma swoje zalety. Nie widzisz liter z bliska, ale poznajesz idiotów z daleka .

tomking

Panie, Panowie z Kapuga.pl czy jest jakiś rabat dla ludzi z knives?

Rzeczą ważniejszą od wiedzy jest wyobraźnia.

gribshift

Kto gorszy w dżudo,
ten krwawi dużo.

DARKdog

Cytat: tomking w 12-12-2022, 20:03:53

Panie, Panowie z Kapuga.pl czy jest jakiś rabat dla ludzi z knives?

Przecież stoi w wątku, że jest rabat 6%  Chyba, że chcesz kupić grubiej to pisze się maila. Nie ma za co.

tomking

Cytat: DARKdog w 12-12-2022, 20:14:54

Przecież stoi w wątku, że jest rabat 6%  Chyba, że chcesz kupić grubiej to pisze się maila. Nie ma za co.

Tyle że w innym, ale dziękuję :)

kapuga.pl

tomking

Czuję się zobowiązany do napisania opinii. Ze świecą dzisiaj szukać tak profesjonalnej i proklienckiej obsługi.

Kupiłem przed Świętami Bożego Narodzenia LionSTEEL T6 doszedł błyskawicznie, do tego rabat i gratis moneta wędrowca. Z tą monetą były problemy, ale zachowanie obsługi z Kapuga to najwyższy poziom. Potem jeszcze pojawiła się RovyVon Aurora A8 G4, którą kupiłem oczywiście z rabatem i kolejny raz dzięki błyskawicznej wysyłce otrzymałem jeszcze przed gwiazdką!

Krótko... IMO w ostatnim czasie najlepsi i szczerze polecam ten sklep!

Dziękuję.

Lisek777

Doskonałość na każdym etapie! Począwszy od kontaktu - zarówno mailowego jak i telefonicznego, poprzez jakość zakupionego towaru, udzielony rabat, gratisową monetę i błyskawiczną wysyłkę. Bardzo dziękuję i z przyjemnością wrócę do zakupów w KAPUGA.PL.