Reklama

Media społecznościowe

Zaczęty przez sharg_pl, 16-06-2021, 14:18:53

sharg_pl

Knives.pl nie jest oczywiście jedynym miejscem w którym można nas spotkać, jesteśmy również obecni w innych mediach społecznościowych :)

Facebook:

https://www.facebook.com/sharg.militaria

Instagram:

www.instagram.com/sharg_pl/

Blog (z powoli kiełkującym działem z opisami noży):

https://sharg.edu.pl/

Chętnie wysłuchamy Waszych opinii co możemy zrobić lepiej, poprawić, czy dodać :)

Sharg.pl - autoryzowany sprzedawca takich marek jak Spyderco, Extrema Ratio, Lionsteel, Hatsan!

horzuff

Instagramowy link nie działa niestety. Reszta bardzo wporzo :)

sharg_pl

Sharg.pl - autoryzowany sprzedawca takich marek jak Spyderco, Extrema Ratio, Lionsteel, Hatsan!

horzuff

sharg_pl

Mario

Czy możecie zmienić układ na blogu?
Mam już swoje lata i nawyki ale zasadniczo najpierw nagłowek i zdanie wstępu a dopiero potem fotka.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

smutna_niespodzianka

Cytat: Mario w 06-07-2021, 23:04:56

Czy możecie zmienić układ na blogu?
Mam już swoje lata i nawyki ale zasadniczo najpierw nagłowek i zdanie wstępu a dopiero potem fotka.

Niby radiowiec a ad bloga się wymundrza ;-)

Mikko

Dwie sprawy, już nie będę śmiecić w wątku dostaw.

Nadal nie działa Inpost, sprawdzone na pc [firefox] i na androidzie, przeglądarka chrome. Upieram się przy tej opcji, bo mi najbardziej pasuje, nie mam dobrych wspomnień z gls, ani z awizo na poczcie. ;P Czy można wybrać cokolwiek innego, a w uwagach* podać adres paczkomatu Inpost i będzie to respektowane? Proste rzeczy jednak są najbardziej sprawdzone i działają. A tu już nie pierwszy raz spotykam się z awarią jakiejś apki do wyboru paczkomatu, która albo działa jak mucha w smole, albo w ogóle się zawiesza.

*jesli takie pole do komentarza istnieje.

Druga rzecz to praca wyszukiwarki. Wypluwa masę rzeczy, ale nie przedmiot którego się szuka, a jest na stronie, albo wypluwa go razem z 50 innymi artykułami, ale nie na pierwszej pozycji. Może to celowe działanie, ale raczej zniechęcające gdziekolwiek się pojawia. To samo jest też w innym nożowym sklepie i zawsze wkurza.

Raku

Co do Inpost, działa normalnie u mnie (Edge).

Co do wyszukiwarki +1 :)

Cytat: tomi2000 w 6.11.2023, 11:06:58Hehe, dokładnie. Kto żonaty, ten w cyrku się nie śmieje ;)

Mikko

Ta aplikacja im chyba losowo działa, raz mi prawie się udało wybrać paczkomat, ale też nie widzi wszystkich dostępnych, które fizycznie istnieją. O ile na pc mam starą przeglądarkę, to na androidzie aktualną. Ale to właśnie na pc prawie się udało. Mobilnie lipa po całości. Zobaczę jeszcze z innymi przeglądarkami, ale tak raczej nie powinno być, że działa wybrańcom...

crywar

Mobilnie sprawdziłem i nie udało się wybrać paczkomatu, strona zawiesza się albo ładuje i laduje w nieskończoność, testowałem na Firefox i Chrome.
Na PC bez problemów mogę wybrać.
@Mikko próbowałeś wyczyścić ciasteczka, może wyłączyć blokowanie reklam? bo dziwne że u Ciebie na PC nie działa.

why so serious

Mikko

Mobilnie zaskoczyło na Opera Touch. Chrome padaka, Firefoxa nie chce mi się instalować.

Potem jeszcze raz sprawdzę pc, bo nie wiem czy naprawili, czy to kwestia przeglądarki. W innym zupełnie sklepie, też był problem kiedyś, ale tam potwierdzili problemy techniczne z nakładką Inpostu.

SMF spam blocked by CleanTalk