Reklama

Przekształcenia w firmie

Zaczęty przez sharg_pl, 26-01-2022, 12:58:02

sharg_pl

Ze względu na przekształcenie firmy w Spółkę z o.o. przez kilka najbliższych dni nie będzie możliwości zamawiania i kupowania towaru. Mamy nadzieję, że urzędy zadziałają sprawnie i w przyszłym tygodniu wrócimy do normalnej działalności :)

Sharg.pl - autoryzowany sprzedawca takich marek jak Spyderco, Extrema Ratio, Lionsteel, Hatsan!

horzuff

Czy zapowiedziane promocje na koniec miesiąca będą w takim razie po tym okresie?

sharg_pl

Tak właśnie zamierzamy zrobić :)

Sharg.pl - autoryzowany sprzedawca takich marek jak Spyderco, Extrema Ratio, Lionsteel, Hatsan!

Mikko

Czy skończą się ceny na telefon itd?

horzuff

lublin007

sharg_pl

Liczymy, że do końca tygodnia uporamy się z formalnościami i od przyszłego tygodnia wznowimy sprzedaż :)

gerard36856

Mój błysk przebije ciemności, moja jasność mroki rozproszy.

sharg_pl

GarbatyAnioł

Cześć ekipa, dokonałem zamówienia z rabacikiem więc cacy ale...
Jest problem ze zmianą zapomnienego hasła i edycją danych kupującego. Okna do wpisywania danych nie hulają. Zoptymalizujecie to?

Nie ma takiej rury na świecie,
której nie można odetkać

LordDisneyland

Poskarżyć się chciałbym:)

Wyskakująca co i rusz strona reklamowa z hasłem ,,odkryj nasze oferty!" uniemożliwia mi skuteczne odkrywanie waszych ofert...  Po 20 minutach przeglądania i tyluż chyba pojawieniach się hasła człowiek ma już dość....A chciałbym w spokoju przyjrzeć się nożom. Da się coś zrobić z częstotliwością wyświetlania tej zarazy?

...A p o c a t a s t a s i s N o w...

Raku

Cytat: LordDisneyland w 14-03-2023, 07:22:50

Poskarżyć się chciałbym:)

Wyskakująca co i rusz strona reklamowa z hasłem ,,odkryj nasze oferty!" uniemożliwia mi skuteczne odkrywanie waszych ofert...  Po 20 minutach przeglądania i tyluż chyba pojawieniach się hasła człowiek ma już dość....A chciałbym w spokoju przyjrzeć się nożom. Da się coś zrobić z częstotliwością wyświetlania tej zarazy?

+1
Cytat: tomi2000 w 6.11.2023, 11:06:58Hehe, dokładnie. Kto żonaty, ten w cyrku się nie śmieje ;)

Mikko

+1

Tak samo irytuje "Pośpiesz się, ten produkt ogląda 5 osób" podczas gdy produkt potrafi być niedostępny, a pasek zakrywa górny panel menu.

jma

Cytat: Mikko w 14-03-2023, 16:01:03

+1

Tak samo irytuje "Pośpiesz się, ten produkt ogląda 5 osób" podczas gdy produkt potrafi być niedostępny, a pasek zakrywa górny panel menu.

W tej kwestii nawet napisalem do nich, ze pasek zakrywa mi koszyk....no nie moge kliknac w koszyk aby zakonczyc zakupy.

smutna_niespodzianka

Aż zajrzałem z ciekawości na stronę i coś do koszyka wrzuciłem. Mi na iPad'zie żaden pasek nic nie zaburza :?

jma

A nie przesuwa się , góra, dół ,to wyskakujące upierdliwe okienko ?

sharg_pl

Zmieniliśmy ustawienia, powinno być już lepiej :)

LordDisneyland

Cytat: sharg_pl w 15-03-2023, 09:08:11

Zmieniliśmy ustawienia, powinno być już lepiej :)

Dzięki- jest poprawa  :)
...A p o c a t a s t a s i s N o w...

GarbatyAnioł

Cytat: GarbatyAnioł w 04-03-2023, 09:17:24

Cześć ekipa, dokonałem zamówienia z rabacikiem więc cacy ale...
Jest problem ze zmianą zapomnienego hasła i edycją danych kupującego. Okna do wpisywania danych nie hulają. Zoptymalizujecie to?

Nic się nie poprawiło...

Nie ma takiej rury na świecie,
której nie można odetkać

SMF spam blocked by CleanTalk