Reklama

U kogo sprawdzic twardosc hrc?

Zaczęty przez Adiszek, 05-04-2022, 16:27:36

Adiszek

Witam kolegów, mam szybkie pytanie. Złożyłem sobie piec elektryczny, teoretycznie hartuje na około 60hrc. Szukam osoby która odpłatnie sprawdzi twardość profesjonalnym sprzętem. Ktoś z was by się tego podjął? Ewentualnie polecił do kogo mogę się odezwać. Z góry dzięki.

smutna_niespodzianka

Może tak byś region sprecyzował kraju, może jest ktoś za przysłowiowym rogiem ?

szenkx

wysyłkowo to pewnie @SJ-knife tylko nie wiem czy komuś się będzie chciało bawić w odsyłanie itd

Cytat: Trollsky w 24-03-2018, 13:29:38
Jigi są dla pedałów, prawdziwy mejker wali z ręki.

------------------------------------------------------------------
The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.

Adiszek

Cytat: smutna_niespodzianka w 05-04-2022, 16:34:43

Może tak byś region sprecyzował kraju, może jest ktoś za przysłowiowym rogiem ?

Okolice Ełku, ale bez problemu wysle w kazde miejsce w Polsce

jma

Masz probke ? Czy kawal stali ?
Miasto Tychy

Adiszek

Cytat: jma w 05-04-2022, 16:54:55

Masz probke ? Czy kawal stali ?
Miasto Tychy

Gotowy zahartowany blank

smutna_niespodzianka

Cytat: Adiszek w 05-04-2022, 16:52:11

Okolice Ełku, ale bez problemu wysle w kazde miejsce w Polsce

W Ełku masz takiego makera co w ręku sprawdzi/na ząb weźmie i wynik poda :D. To maker nad makery @killrathi sie zwie aka customblades.eu

Adiszek

Cytat: smutna_niespodzianka w 05-04-2022, 17:07:06

W Ełku masz takiego makera co w ręku sprawdzi/na ząb weźmie i wynik poda :D. To maker nad makery @killrathi sie zwie aka customblades.eu

Akurat wlasnie on mi polecil wyslanie do IMP. I chyba tak wlasnie zrobie

smutna_niespodzianka

Cytat: Adiszek w 05-04-2022, 17:28:01

Akurat wlasnie on mi polecil wyslanie do IMP. I chyba tak wlasnie zrobie

Widziałem na fejsie, Marcin dobrze Ci poradził.

jma

Cytat: Adiszek w 05-04-2022, 17:06:18

Gotowy zahartowany blank

Jak bys mial probke to nie ma problemu, wlozysz do koperty, ja zbadam i tutaj dam znac. Zaden klopot.

BOBIK

[Witam kolegów, mam szybkie pytanie. Złożyłem sobie piec elektryczny, teoretycznie hartuje na około 60hrc. Szukam osoby która odpłatnie sprawdzi twardość profesjonalnym sprzętem. Ktoś z was by się tego podjął? Ewentualnie polecił do kogo mogę się odezwać. Z góry dzięki.]

W Ełku jak trochę rozejrzysz sie to na pewno znajdziesz twardościomierz ,to spore miasto, a jak bywasz w Białymstoku to zapraszam.
Jak nie miałem swego, to info kto ma miałem od sprzedawcy w specjalistycznym sklepie narzędziowym(wiertła ,frezy itp)
Pozdrawiem

Adiszek

Cytat: BOBIK w 26-04-2022, 11:24:48

W Ełku jak trochę rozejrzysz sie to na pewno znajdziesz twardościomierz ,to spore miasto, a jak bywasz w Białymstoku to zapraszam.
Jak nie miałem swego, to info kto ma miałem od sprzedawcy w specjalistycznym sklepie narzędziowym(wiertła ,frezy itp)
Pozdrawiem

Wielkie dzieki, nawet o tym nie pomyslalem. Dwa telefony i dogadalem sie na pomiar ,,za browarka" u siebie na miejscu, bez wysylania gdzies w Polske. Wystarczylo zadzwonic do zakladu slusarskiego i tam pan odrazu powiedzial gdzie zrobia mi taki pomiar :D

SMF spam blocked by CleanTalk