Reklama

zlot 2022

Zaczęty przez melonmelon, 29-04-2022, 09:58:03

melonmelon

Albo leniwy jestem, albo nie znalazłem.
Coś wiadomo o wystawie w tym roku 2022?

pozdro

Nie ma mnie, w Łodzi siedzę.
Zapraszam na blog o obróbce cieplnej http://blog.melontools.com/obrobka_cieplna/

kluczyki robię, gitarki, mogę skrzypce

DORADZTWO W ZAGADNIENIACH OBRÓBKI CIEPLNEJ STALI I NIE TYLKO

WAR

Szukamy sali, większość dostępnych sal została przerobiona na Biedronki czy inne sklepy.

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

arend

Znaczy słoninkę szykować?

Poleciało mi się paść archiwum poczty. komu wiszę opinię proszę dać znać.

melonmelon

Cytat: arend w 05-05-2022, 22:36:36

Znaczy słoninkę szykować?

Tak z 5kg dla mnie ....

pozdro

Nie ma mnie, w Łodzi siedzę.
Zapraszam na blog o obróbce cieplnej http://blog.melontools.com/obrobka_cieplna/

kluczyki robię, gitarki, mogę skrzypce

DORADZTWO W ZAGADNIENIACH OBRÓBKI CIEPLNEJ STALI I NIE TYLKO

arend

Cytat: melonmelon w 05-05-2022, 22:46:41

Tak z 5kg dla mnie ....

pozdro

Dla cię to insza inszość
Poleciało mi się paść archiwum poczty. komu wiszę opinię proszę dać znać.

Sulejknives

Coś się optymistycznego dzieje w temacie? Fajnie byłoby wiedzieć, czy jest sens szykować jakieś noże specjalnie na zlotowy stolik:)

"Na otworach i innych krawędziach bywają włoski". Mikko

https://www.facebook.com/Sulejknives/
Instagram: #sulejknives

TDK

Cytat: WAR w 29-04-2022, 10:06:30

Szukamy sali, większość dostępnych sal została przerobiona na Biedronki czy inne sklepy.

Ta w PKiN też? :)

zebrox

@WAR podpytać coś sądzę że mam duże możliwości?

Sprzedam: Benchmade Pika, Cold steel Recon1, Cold Steel Code 4

<font size="20">KOLEGO OD KERSHAWA ZAGUBIONEGO ODEZWIJ SIE DO MNIE ZGUBILEM DO CIEBIE KONTAKT.</font>

WAR

Cytat: TDK w 20-05-2022, 01:03:26

Ta w PKiN też? :)

Obecnie poza naszym zasięgiem finansowym.
Cytat: zebrox w 03-06-2022, 00:00:01

@WAR podpytać coś sądzę że mam duże możliwości?

Jasne, każda pomoc się przyda :)
There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

Harny

@WAR jakieś nowe wieści?

liana

Kiedyś coś mówiliście o Stadionie Narodowym. Czy to wchodzi w rachubę?

-Spotkajmy się
-Nie znam cię
-Ja Ciebie też nie znam, też ryzykuję, wezmę nóż, ty też weź

kepis

Cytat: liana w 06-07-2022, 23:18:11

Kiedyś coś mówiliście o Stadionie Narodowym. Czy to wchodzi w rachubę?

coś mi mówi, że

Cytat: WAR w 03-06-2022, 09:51:54

Obecnie poza naszym zasięgiem finansowym.

No chyba że coś się zmieniło  :?
"Macie język tak ostry, że dziwię się, iż przy każdym słowie nie chlastacie sobie gęby na strzępy."

Kup Pan Vicka!
A może klips do szpeju?

WAR

No sytuacja nie wygląda wesoło, dostępne sale zaczynają się od 40k za dzień imprezy, jak dodamy do tego koszt wynajęcia stołów i krzeseł, to całkowita kwota zatrzymuje się w okolicach 70k. A tego nie dźwigniemy, nawet z pomocą sponsorów. Ale nie poddajemy się i szukamy dalej.

Oldoklo

@WAR mógłbyś podać warunki brzegowe? W dzisiejszych czasach można dużo załatwić będąc na drugim końcu świata więc moglibyśmy się zaangażować w szukanie czegoś odpowiedniego. A część szanownych wystawców może by ze swoimi stołami przyjechała?

"Krytykować, potępiać i narzekać potrafi każdy głupiec – i większość głupców to robi. Ale aby zrozumieć i darować, potrzeba charakteru i samokontroli."

WAR

Cytat: Oldoklo w 07-07-2022, 21:38:22

@WAR mógłbyś podać warunki brzegowe? W dzisiejszych czasach można dużo załatwić będąc na drugim końcu świata więc moglibyśmy się zaangażować w szukanie czegoś odpowiedniego. A część szanownych wystawców może by ze swoimi stołami przyjechała?

Sala około 2500 m2, z dobrym dojazdem zarówno dla pieszych jak i zmotoryzowanych. Dobra logistyka też mile widziana, firmy przywożą sporo zabawek i noszenie ich po schodach czy wożenie windą w kartonach jest dość kłopotliwe. Idealnie jak było w Koneserze, wejście od ulicy, podjeżdżasz samochodem, wózek i na stanowisko ;)

lawenda1975

To Koneser też się teraz tak ceni czy brak terminów?
W grę wchodzi wyłącznie Warszawa czy jakieś inne centralne duże miasta typu Łódź również?

Co Ty tak z tym nożem wszędzie chodzisz?
Przecież i tak Cie nie zgwałcą!

szenkx

Cytat: lawenda1975 w 08-07-2022, 13:10:50

To Koneser też się teraz tak ceni czy brak terminów?
W grę wchodzi wyłącznie Warszawa czy jakieś inne centralne duże miasta typu Łódź również?

Się koneser zmienił w lidla czy inny dyskont.
Cytat: Trollsky w 24-03-2018, 13:29:38
Jigi są dla pedałów, prawdziwy mejker wali z ręki.

------------------------------------------------------------------
The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.

lawenda1975

Ale tak cały?
Bo była sala u góry, wystawiałam się tam na targach zielarskich. Fakt, że jakiś czas temu.

WAR

Cytat: lawenda1975 w 08-07-2022, 13:17:20

Ale tak cały?
Bo była sala u góry, wystawiałam się tam na targach zielarskich. Fakt, że jakiś czas temu.

Te mniejsze sale też już zostały wynajęte :(

lawenda1975

A Wyższa Szkoła Psychologii Społecznej czegoś nie ma? Robiliśmy tam wykłady i warsztaty, w auli i salach  ale ceny były konkurencyjne.

SMF spam blocked by CleanTalk