Reklama

Black Friday w salonie Kolba

Zaczęty przez zespół_kolba.pl, 24-11-2022, 11:48:57

zespół_kolba.pl

Cześć,

Nie wiem, czy słyszeliście, ale jutro w salonie Kolby nóż Benchmade 533BK-2 Mini Bugout za 299 zł zamiast 699 zł.
Tylko 5 sztuk w tej cenie i tylko w sklepie stacjonarnym w Czeladzi, ale fajnych promek jest więcej i w sklepie internetowym też będą mocne okazje.
Więcej nie mogę zdradzić, ale warto zerknąć na ten link https://kolba.pl/pl/news/1359,black-friday-w-salonie-sprzedazy-kolba
i jutro od rana śledzić kolbowe social media!

HuleLam

Szkoda że mam 1.5h do Was i nie dam rady się na ponad 3h "wyrwać" jutro - bo promocje zacne!
zdrawki

mariuszzar

Mhh, tego Work sharpa zazdroszczę. Ale musiałbym cała Polskę do was przejechać...

HuleLam

To teraz niech się Koledzy przyznają komu się poszczęściło z Bogusiem/ostrzałką? :-)
zdrawki

fistaszek

Hey Kolba

Czy wy - ty tam osoba odpowiedzialna za te i tak jakże rzadkie u was promocje, musicie/isz zawsze kombinować, jak ten przysłowiowy łysy koń pod górę?

Juz pomijając nagły skok cen o 5% przed tym piątkiem (taaaak, niestety mam kalkulator i pamiętam ceny noży, które obserwuje od dłuższego czasu), to nic tak nie wk ... wia jak widok tego samego modelu noża, przecenionego w drastycznie odmienny sposób.  :alien:
Mówię tu o mini Bugusiu w tych ponadprzeciętnie nowszych okładkach, odzwierciedlających rzekomo wręcz uroki życia na planecie zwanej Ziemia. Skąd te popi ... ne różnice w ostatecznie przecenie tego samego noża, posiadającego te samą (taaak, pamietam też wciąż okolice 650 zl przed tym wlaśnie piątkiem) wyjściową cenę? Kogo i do jakiego zakupu ma takie działanie zachęcić?

Zdecydujcie/uj sie może; czy wykorzystujecie ten w sumie krótki czas, na pozbywanie sie nieschodzącego koloru okładek, czy też traktujecie swojego potencjalnego klienta na ten rodzaj towaru w miarę poważnie?  :special:

gribshift

Kto gorszy w dżudo,
ten krwawi dużo.

dokanek

Niestety kolba tak robi z tymi cenami. Poza tym inne zajebiste promocje... Towar w salonie leży taniej niż na stronie internetowej. Niedawna promocja z hasłem "Stowka" na salonie cena regularna, na www odpowiednio podniesiona. Oczywiście promocja nie obowiązuje w sklepie stacjonarnym. Głupiego szukają.

Wysłane z mojego 2209116AG przy użyciu Tapatalka

Drifter

"Wszyscy kochamy chaos i przemoc" - Król Julian
"Nóż jest w twojej aorcie. Wyciągniesz go, będziesz krwawić i umrzesz. Uważaj to za profesjonalną uprzejmość" - John Wick

SMF spam blocked by CleanTalk