Reklama

DLA MYŚLIWEGO

Zaczęty przez CICHY_S, 25-05-2023, 21:02:48

CICHY_S

Dla Myśliwego
(dane personalne zablurowane)
Stal M390 3,5mm 61hrc
250mm cały
115mm ostrego
28mm szerokości ostrza
Na rękojeści micarta

_______
https://www.facebook.com/cichyknives/
www.ostrze.com.pl

Blunio

Cytat: CICHY_S w 25-05-2023, 21:02:48

Dla Myśliwego

Jakis taki mikry .... chyba do krojenia kiełbasy na ambonie  :slini:

"Strzeżcie się >Greków<, nawet jak niosą dary"
Nigdy nie rezygnuj z realizacji przedsięwzięcia tylko dlatego, że wymaga ono czasu.
Czas i tak upłynie !
Cytat kolegi Rangy67: "wszystkiego mieć nie można bo życie jest pasmem wyborów...".

7

Przepiękny nóż, kolor rękojeści, pochwa, stal, wszystko mi się podoba, oprócz jednej, irytującej rzeczy zaburzającej mi całość projektu. Ten dzik jest tej samej wielkości co jeleń - nie mogę się z tym pogodzić!  :/

NEPENTHE

Ostrze przeładowane detalami - może to dzik erymantejski?  ;>  Gdyby na klindze znajdowały się delikatniejsze elementy nie psułoby mi to odbioru całości. Plusy za materiał na rękojeści  :heart:

Blunio

Cytat: 7 w 26-05-2023, 02:41:31

Przepiękny nóż, kolor rękojeści, pochwa, stal, wszystko mi się podoba, oprócz jednej, irytującej rzeczy zaburzającej mi całość projektu. Ten dzik jest tej samej wielkości co jeleń - nie mogę się z tym pogodzić!  :/

Dobrze że autor nie próbował umieścić konterfekttu ZAJĄCA na klindze ?
A poza tym bardzo fajny projekt ?

Nigdy nie rezygnuj z realizacji przedsięwzięcia tylko dlatego, że wymaga ono czasu.
Czas i tak upłynie !
Cytat kolegi Rangy67: "wszystkiego mieć nie można bo życie jest pasmem wyborów...".

CICHY_S

No co ja poradzę :(
Tak kcieli tak majom....

_______
https://www.facebook.com/cichyknives/
www.ostrze.com.pl

Blunio

Cytat: CICHY_S w 26-05-2023, 11:45:13

No co ja poradzę :(
Tak kcieli tak majom....

I dopóki są wypłacalni, mogą wymyślać cudawianki na kiju  :idea:

Czas i tak upłynie !

SMF spam blocked by CleanTalk