Reklama

Aukcja5: znaczki pocztowe UA

Zaczęty przez smutna_niespodzianka, 11-06-2023, 18:00:41

smutna_niespodzianka

Szanowni,

Kolejna aukcja z wątku:
https://forum.knives.pl/index.php/topic,217248.0.html
Tym razem nie będę deklarował co zostanie zakupione, jest po ostatnich wydatkach debecik na 715 ;>

Wszystkie przedmioty znajdują się fizycznie u mnie, formalnie właścicielem przedmiotu jestem ja.

Licytacja trwa do g 23:59 czasu forumowego, dnia 19/06/2023 (poniedziałek).
Kwoty wywoławcze podane są przy ofercie, każde podbicie to 5 (pięć złotych) lub wielokrotność tej kwoty.
Składając ofertę kopiujesz listę przedmiotów a w interesującej Cię pozycji wpisujesz swój nick i proponowaną kwotę.
Po zakończonej licytacji oferenci, którzy zaproponowali najwyższą kwotę za konkretny przedmiot otrzymają na pw mój nr rachunku bankowego i dane do przelewu, w tytule przelewu ma być zawarte: A5 Darowizna UA i nick z forum.
Wykonując przelew (a wcześniej składając ofertę mieć to na względzie) do wylicytowanej kwoty należy dodać +15 (piętnaście złotych), jest to koszt wysyłki do Was wylicytowanego przedmiotu. Wysyłka nastąpi przez DPD, w ciągu max 48 godzin od zaksiegowania przelewu i otrzymaniu od Was danych do wysyłki. Innej firmy wysyłki niż DPD nie przewiduje- przedmioty będą w kopercie zabezpieczone tekturką, w paczkomaty nie gram.
Jeżeli od zakończenia aukcji w ciągu 72h nie otrzymam przelewu (wyłączając dni wolne) nie opłacony przedmiot trafia na kolejną licytacje.

Przedmioty:
dwa identyczne zestawy znaczków poczty ukraińskiej, każdy zawiera: bloczek poświęcony odbudowie kraju po wojnie (ten niebieski), bloczek z rysunkiem by Banksy (judoka) oraz trzeci znaczek (jakiś martyrologiczny).
Różnice w zestawach: w zestawie o nazwie kancer ramka bloczku z judoką ma zgięty róg.

Zapraszam.

smutna_niespodzianka

1 kancer nick 40
2 standard nick 50

gribshift

1 kancer gribshift 100
2 standard gribshift 100

Kto gorszy w dżudo,
ten krwawi dużo.

tomo

1 kancer tomo 150
2 standard gribshift 100

meangrin

1 kancer tomo 150
2 standard meangrin 200

smutna_niespodzianka

smutna_niespodzianka

Gratuluje kolegom.
Jeden zapewne odbierze osobiście, drugi nr konta ma  ;-)
Podaj Michaś adres do wysyłki

tomo

Na pohybel skurvisynom!
Poszedł priv.

smutna_niespodzianka

Kasa przyszła, znaczki wydane, dzięki wszystkim za udział.
Można zamykać.

SMF spam blocked by CleanTalk