Reklama

TOPS Sibert?

Zaczęty przez Guarantees, 11-02-2025, 09:51:48

Guarantees

https://ibb.co/hJ4XxyS2
Taka ciekawostka. Nie wiem czy to dobry temat ale mam taki nóż już 20 lat. Trochę go zaniedbałem ale ostrze jest jak nowe, mechanizm też. Ktoś coś może o tym powiedzieć? Kupiłem nowego za jakieś grosze na targu a coś mi śmierdzi bo za dobrze się trzyma i wygląda na oryginał.

Emu

Wygląda jak podróbka Siberta Pocket Rocket.

Guarantees

Cytat: Emu w 11-02-2025, 10:14:52

Wygląda jak podróbka Siberta Pocket Rocket.

Tak wiem, tylko jakość tej "podróbki" mnie zadziwia. Ale może podrabiajacy chciał się wykazać. Albo towar spadł gdzieś po drodze z ciężarówki.

Emu

Widzisz że tam pisze TOPS, może jakaś edycja dla Topsa firmowana przez Siberta. 

horzuff

Cytat: Guarantees w 11-02-2025, 09:51:48

https://ibb.co/hJ4XxyS2
Taka ciekawostka. Nie wiem czy to dobry temat ale mam taki nóż już 20 lat. Trochę go zaniedbałem ale ostrze jest jak nowe, mechanizm też. Ktoś coś może o tym powiedzieć? Kupiłem nowego za jakieś grosze na targu a coś mi śmierdzi bo za dobrze się trzyma i wygląda na oryginał.

Po wpisaniu magicznego hasła "tops sibert knife" w google nie znajduje nic nawet podobnego, więc raczej podróba z użyciem randomowych znaków towarowych (TOPS)

Co do właściwego tematu - jeden nóż to kolekcja? W sensie kolekcja pojedynczych części składowych noża, czy co?

Guarantees

Cytat: horzuff w 11-02-2025, 14:52:17

Po wpisaniu magicznego hasła "tops sibert knife" w google nie znajduje nic nawet podobnego, więc raczej podróba z użyciem randomowych znaków towarowych (TOPS)

Co do właściwego tematu - jeden nóż to kolekcja? W sensie kolekcja pojedynczych części składowych noża, czy co?

Za to po użyciu magicznego wyszukiwania grafiką znajduje już 1:1 bez problemu. Co do reszty to dzięki za przypomnienie dlaczego ludzie robią pasty o odpowiedziach na forach 

smutna_niespodzianka

Cytat: Guarantees w 12-02-2025, 09:54:55

Za to po użyciu magicznego wyszukiwania grafiką znajduje już 1:1 bez problemu. Co do reszty to dzięki za przypomnienie dlaczego ludzie robią pasty o odpowiedziach na forach

1. To daj linka do wyniku wyszukiwania grafika, chętnie zobaczę a i nie zakładam że ta ,,produkcja" w jednym egzemplarzu powstała.
2. Na grzeczne zwrócenie uwagi że jeden nóż to nie kolekcja (można było też wskazać że do identyfikacji ostrych przedmiotów jest odrębny dedykowany dział) o makaronie na forach piszesz, uważaj bo po kruchym lodzie stąpasz, na tym PRYWATNYM forum admini potrafią być bezwzględni, nawet dla nowych użytkowników.

gribshift

Wyszukiwanie grafiką wywala nóź za 20 dolców.

Kto gorszy w dżudo,
ten krwawi dużo.

pecado

Co do reszty to dzięki za przypomnienie dlaczego ludzie robią pasty o odpowiedziach na forach 

że też nie ma past o ludziach, którzy wrzucają posty w losowe wątki, co nie? ;)

Cytat: smutna_niespodzianka w 12-02-2025, 11:01:30

uważaj bo po kruchym lodzie stąpasz, na tym PRYWATNYM forum admini potrafią być bezwzględni, nawet dla nowych użytkowników.

jednakowoż straszenie użytkowników to nasze kompetencje, nie twoje.

wątek wydzieliłem, teraz sytuacja będzie jaśniejsza i możecie już przestać latać z podniesionymi ogonami, obrońcy porządku i dyscypliny ;P 

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

horzuff

A wyszedł Ci jakikolwiek wynik ze stroną produktu u producenta, czy tylko jakieś randomowe wrzuty z krajów 2-3 świata?... Chcesz, to wierz, że masz jakiś niesamowity klejnot, ale to na 99,99% jest tania chińszczyzna i Twoje przekonania tego nie zmieniają

SMF spam blocked by CleanTalk