Reklama

Loras

Zaczęty przez wrona003, 02-02-2025, 15:18:13

wrona003

Loras

Koncepcja na nóż wzięła się od pewniej pracy Curta Haalanda, spodobał mi się motyw kwiatowy na rękojeści. A że mam laser który ogarnia czarne materiały to postanowiłem spróbować co z tego wyjdzie :grin:

Głownia to NCV1 6mm, satyna P800.

Rękojeść to szczotkowana stal, mosiądz i G10. Wybranie materiału w grawerunku zostało wykonane laserem, a potem ręcznie wykończone i ozdobione mosiądzem.

39,5 cm całość, 25,5 głowni

pecado

To ja powiem tak.

To i tamto może komuś nie przypaść do gustu. Bo preferencje, bo każdy ma swoją estetykę, bo harmonia sie komuś zaburza (i feng fui pewno też)

Ale ilość drobiazgów i detali, i umiejętności jaką tu pokazałeś stawia cię w bardzo wąskiej topce polskich twórców.
Przy bardziej zaawansowanych materiałach i pozwoleniu sobie na odloty - art knife'y mogą być dla ciebie jedynym rozsądnym kierunkiem, żeby nie zmarnować tych skilli.

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

WAR

Cytat: pecado w 02-02-2025, 18:46:46

To ja powiem tak.

To i tamto może komuś nie przypaść do gustu. Bo preferencje, bo każdy ma swoją estetykę, bo harmonia sie komuś zaburza (i feng fui pewno też)

Ale ilość drobiazgów i detali, i umiejętności jaką tu pokazałeś stawia cię w bardzo wąskiej topce polskich twórców.
Przy bardziej zaawansowanych materiałach i pozwoleniu sobie na odloty - art knife'y mogą być dla ciebie jedynym rozsądnym kierunkiem, żeby nie zmarnować tych skilli.

Ejmen, bracie!

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

RNL

+1

Oraz aspekty zdobień rusznikarskich, o czym już rozmawialiśmy na pw przy okazji portfelikow. 

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

Tyler Durden

Szczena na podłodze ;) Masz talent. Projekt, wykonanie, widać progres :)  

killrathi

wrona003

Cytat: pecado w 02-02-2025, 18:46:46

To ja powiem tak.

Zaczynam powoli dojrzewać do lepszych materiałów i odważniejszych form. Niestety arty mają to do siebie, że pod względem "finansowym" nie są zbyt atrakcyjne (zwłaszcza gdy jest się na fulltime). Te trudniejsze projekty robię przede wszystkim dla sztuki, funu i samorozwoju.

Jednak takie komentarze dają niesamowitego kopa by tworzyć dalej - dziękuje Wam za to!

Raptorartur

Klasa 8D Tylko lepsze materiały by się przydały

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia  :P