Reklama

Grima

Zaczęty przez wrona003, 27-08-2023, 16:50:04

wrona003

Grima

Został mi znowu wąski obrzynek stali i nie mogło paść na nic innego ;P Tym razem reszta też z odpadków, jakiś pordzewiały płaskownik, resztka orzecha amerykańskiego, poskładane na odpierdol i jest :rotfl:

22 głowni, 36 całość

noxos

8D Piękny odpierdol!  ;P

pecado

Jakoś nie wiem :?
Lekka, smukła (piękna!) klinga i ten wieszak na futra nad nią, a potem jeszcze romczka od patelni.
Wykonanie jak zwykle zrywa kapcie, ale projekt wygląda jak złożony naprędce z trzech różnych szkiców.

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

Druciarz

Niech stracę, możesz mi go wysłać, nie będziesz musiał patrzeć na niego.

....... Życzył bym sobie tylko takie na od....... noże mieć w domu. Jak zawsze ręka sama się wyciąga. Cacko Panie, cacko.

wrona003

Cytat: pecado w 27-08-2023, 18:18:59

Jakoś nie wiem :?
Lekka, smukła (piękna!) klinga i ten wieszak na futra nad nią, a potem jeszcze romczka od patelni.
Wykonanie jak zwykle zrywa kapcie, ale projekt wygląda jak złożony naprędce z trzech różnych szkiców.

Absolutnie się zgadzam, na ten sztylet nie miałem zbytnio pomysłu. Chciałem zrobić coś bez sztywnego planowania, w trakcie wykańczania byłem o krok od rozwalenia całej rękojeści i zaczęcia od nowa, ale pomyślałem sobie:

wolfun

No wykonanie jak zawsze ++++
Projekt - kwestia gustu - ale dużo się dzieje, nawet jak na mnie - dużo :)
Ps. Jak zostanie Ci  obrzynek - to zrób coś małego - takiego "kwicołka" w Twoim stylu, potrzymam Ci piwo - dasz radę ?

UKRAINA swoich i świadków nigdy nie zostawia

PGK uczy, wychowuje i terroryzuje

WAR

Zgodzę się z pecem, piękna klinga, która aż się prosi o lekką formę rękojeści, gardy i głowicy.

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

SMF spam blocked by CleanTalk