Reklama

Grorr

Zaczęty przez wrona003, 26-12-2022, 17:28:51

wrona003

Dziękuje wszystkim za miłe słowa, zdecydowanie Bakly jest jedną z moich ulubionych prac jakie wykonałem w tym roku.

Cytat: Jasiek w 15-12-2022, 22:21:21

Zabawa formą?
Zupełnie nie zabawa, jeśli uznać, że w zabawie ma być element nie całkiem poważny.

Trudno znaleźć prace tak bogate w różne elementy, które w żaden sposób ze sobą nie konkurują, tylko świetnie się uzupełniają. Taki wyczyn wymaga namysłu na bardzo serio.

:heart:

Tu udało się skończyć tuż przed świętami takiego gagatka, teraz go obfotografowałem.

Grorr

Klient gdy zobaczył Hydraliska zapragnął coś podobnego, lecz w mniejszej wersji i w G10.

Materiały to standard – NCV1 6mm, stal konstrukcyjna i G10. Około 32 cm całości, 18 cm głowni.

Niestety na głowni podczas trawienia wyszły jakieś dziwne rysy, aż powtarzałem satynowanie by upewnić się że to nie pozostałości po poprzednich gradacjach.. Zapewne to jakaś wada po walcowaniu, bo płazy nie były tykane szlifowaniem, a rysy pojawiały się jedynie w górnych partiach szlifu. Wiem też że tłoczenie mało pasuje, ale nie mogłem się powstrzymać przed wypróbowaniem tego wzoru ;P

Nudel

Cycuś glańcuś

Dexameth

Zawsze jest gdzieś piękny poranek , nawet w dniu naszej śmierci .

noxos

8D  Wspaniały!

Szymon602

Zajebisty nożyk i pochwa też :slini: :slini: :slini: :slini: :slini: :slini:

pecado

tu się już chyba za dużo na raz wydarzyło, on jest na skraju przegadania projektowego i wcale nie jestem pewny, po której stronie tego skraju konkretnie.

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

SMF spam blocked by CleanTalk