Reklama

Aukcja36: M07 Peltonen

Zaczęty przez smutna_niespodzianka, 02-03-2025, 21:36:26

smutna_niespodzianka

Szanowni,
Kolejna aukcja z wątku:
https://forum.knives.pl/index.php/topic,217248.0.html
Za uzyskane środki zostaną zakupione.... minus jest po ostatnich zakupach, także odbijamy na zero, a nadwyżka na mordulce dla 7bryg SSO
Wszystkie przedmioty znajdują się fizycznie u mnie, formalnie właścicielem przedmiotu jest darczyńca.
Jeżeli potrzebujecie dodatkowych informacji lub zdjęcia jakiego detalu, piszcie- będę uzupełniał.
Licytacja trwa do g 23:59:59 czasu forumowego, dnia 13/03/25 (czwartek)).
Kwoty wywoławcze podane są przy ofercie, każde podbicie to 10 (dziesięć złotych) lub wielokrotność tej kwoty.
Składając ofertę kopiujesz listę przedmiotów a w interesującej Cię pozycji wpisujesz swój nick i proponowaną kwotę.
Po zakończonej licytacji oferenci, którzy zaproponowali najwyższą kwotę za konkretny przedmiot otrzymają na pw mój nr rachunku bankowego i dane do przelewu, w tytule przelewu ma być zawarte: A36 Darowizna UA i nick z forum.
Wykonując przelew (a wcześniej składając ofertę mieć to na względzie) do wylicytowanej kwoty należy dodać +17 (siedemnaście złotych), jest to koszt wysyłki do Was wylicytowanego przedmiotu. Wysyłka nastąpi przez DPD lub InPost, w ciągu max 48 godzin od zaksiegowania przelewu i otrzymaniu od Was danych do wysyłki.
Jeżeli od zakończenia aukcji w ciągu 72h nie otrzymam przelewu (wyłączając dni wolne) nie opłacony przedmiot trafia na kolejną licytacje.

Przedmiot
Nowy FJP125 Peltonen Knives M07 Ranger Knife Black Ceramote, black w pudełku.

IMG-20250302-WA0024.jpg

Oferta.
M07 nick 100

LordDisneyland

...A p o c a t a s t a s i s N o w...

Ajron

smutna_niespodzianka

Ajron

To się jeszcze zobaczy  :shades: .

kamboras

smutna_niespodzianka

Tu to głupio podbijać bo i tak po bandzie jedziecie.
Koorwa, mordulce potrzebne.

IMG_7471.jpg

Ajron

smutna_niespodzianka

Ja tam nóż już zapakowałem, koniec o północy i zapewne nikt Irka nie przebije, no chyba że sam siebie @Ajron.
Ale bez napinki, dwa dziwne customy dziś wystawię, także zapraszam w ilość Kolegę.

14-03-2025, 10:05:11
Gratulacje 

Ajron

smutna_niespodzianka

Kasa przyszła, nóż wysłany, dzięki.
Do zamknięcia.

SMF spam blocked by CleanTalk