Reklama

21. urodziny Kolby - świętuj z nami!

Zaczęty przez zespół_kolba.pl, 24-06-2025, 14:23:03

zespół_kolba.pl

Kolba kończy 21 lat i z tej okazji organizujemy wyjątkowe wydarzenie! Zapraszamy na dzień pełen testów sprzętu, pokazów, spotkań z gośćmi specjalnymi oraz wielu unikalnych atrakcji. Będziemy dostępni zarówno na miejscu, jak i online podczas transmisji na żywo.

• Gdzie? Salon Kolba, ul. Wiejska 46, Czeladź
  • Kiedy? Sobota, 28 czerwca 2025, w godzinach 9:00–17:00
  • Wstęp: Wolny
Program wydarzenia i atrakcje:
  • Strzelnica łucznicza: Sprawdź swoją precyzję w klasycznym celowaniu.
  • Strzelnica wiatrówkowa: Możliwość testowania sprzętu i rywalizacji.
  • Strzelnica wodna z karabinkami Spyra: Połączenie ochłody i adrenaliny.
  • Wirtualna strzelnica z Szeryfem USA: Weź udział w wirtualnym strzelaniu pod okiem profesjonalisty.
  • Stoisko nożowe Trollsky'ego: Prezentacja unikalnych noży i spotkanie z twórcą.
  • Spotkanie z Michałem Góralem z kanału Kroniki Leszego: Rozmowy o realiach życia myśliwego.
  • Strefa Bullet Time by Kolba: Możliwość wykonania dynamicznych nagrań z użyciem kamery lotnej.
  • Strefa promocji i wyprzedaży: Wyjątkowe oferty dostępne tylko podczas wydarzenia.
  • Mystery Boxy: Pudełka-niespodzianki z limitowaną zawartością. Każdy zestaw to unikalna kompozycja produktów, przygotowana specjalnie na nasze urodziny. Zawartość pozostaje tajemnicą, ale gwarantujemy jej wysoką wartość.
  • Strefa gastronomiczna: Pyszne przekąski i okazja do spotkania z zespołem Kolby.
Transmisja na żywo
Dla osób, które nie mogą do nas dotrzeć, przygotowaliśmy transmisję online. Będziemy nadawać przez cały dzień, prezentując relacje z wydarzenia, rozmowy z gośćmi oraz panele dyskusyjne z udziałem naszych gości specjalnych.
Świętuj z nami 21. urodziny – stacjonarnie w Czeladzi lub podczas transmisji online. Przyjdź z rodziną i znajomymi. Do zobaczenia 28 czerwca!