Reklama

Red Beret

Zaczęty przez AvalancheX, 11-02-2005, 23:51:49

bataki

Zmieniłem forum całkowicie i nieodwołalnie. Chciałbym przedstawić się na forum jako kolekcjoner, uzytkownik i twórca noży. Mało jeszcze wiem ale coś już udało mi się zrobić. Dzięki pomocy Cromcruach'a powstał w końcu Red Beret (modyfikacja Green Bereta firmy Chris Reeves). Jeżeli mi się uda to dołaczę zdjęcia teraz, jesli nie to zrobię to w najbliższych dniach. Jestem nowy na tym forum i mało jeszcze wiem ale będę się doskonalił.

Witam i pozdrawiam wszystkich.

Bataki

Akme

Czesc Bataki!

Hmm...ruch sie jakos zwiekszyl na knives czy mi sie wydaje? ;)

Szwoleżer Crew - KNAK - Łoś Tracker Team

"Nam nad głowami rosną chmury, kłęby, dymy, grzyby, obłoki...
I jeszcze widzimy kontury rzeczy, kolorów boki"

G3d

Wydaje   8)
Achh zycie jesy piekne :)
Witamy Bataki w naszej rodzince :)

Metrotactics 2004
G3D - CUSTOM CNC GEAR na Facebooku

bataki

Cześć, to zasługa znacznej siły odpychającej BUDO ale coraz bardziej mi się tu podoba. Dawniej w ogóle tu nie zaglądałem i gdyby nie PATOLOGIA budo CZYLI Vince to bym nie nawet próbował ale już się stało. Nie ma powrotu do czasów gdy niewygodnym ludziom wyłaczano mikrofony. Vince się pomylił... i może dobrze zrobił..... Nie lubię psów.... Jestem kotem

Bataki

WAR

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

bataki

Po takim powitaniu czuję się dużo lepiej. Nie ukrywam że czułem się podle. Jedyna rada to szybko zapomnieć i zrobić coś dobrego dla innych. Tak bedzie.

Witajcie wszyscy!

Bataki

Guldan

ale fajnie bataki ze jestes :D

TloluviN

witam wszystkich nowych :-)

mam jedna prosbe na poczatek - Panowie - co gdzie sie stalo i kto jaki jest wiemy wszyscy. jednak kiepska atmosfere zostawmy daleko stad i nie wnosmy jej na knives.pl, OK? taka moja osobista prosba.

I'm stronger than any and every enemy, predator, virus, disease or sickness.

bataki

Cytat: TloluviN

mam jedna prosbe na poczatek - Panowie - co gdzie sie stalo i kto jaki jest wiemy wszyscy. jednak kiepska atmosfere zostawmy daleko stad i nie wnosmy jej na knives.pl, OK? taka moja osobista prosba.

Tak, wybacz. Musiałem odreagować. Będę pamiętał. Po prostu ta sytuacja bardzo mnie zaskoczyła.

B.

TloluviN

Cytat: bataki

Cytat: TloluviN

Tak, wybacz. Musiałem odreagować. Będę pamiętał. Po prostu ta sytuacja bardzo mnie zaskoczyła.

B.

tu nie ma co wybaczac - ja tylko wygladam i mowie jak aniol zemsty ;-) ja sie nie gniewam i nie mam zalu o nic.

a na serio: po prostu nie chce, zeby komentowac sytuacje spoza knives.pl na forum. po co mamy z fajnego miejsca robic sobie sciek na wlasne zyczenie?

I'm stronger than any and every enemy, predator, virus, disease or sickness.

Liczmistrz

Knives.pl dla milosnikow nozy!

KFP - Knives For Pleasure ;-)
GuldanoGeocamo & Stary Szczepana Fan :D
9/23

kostek.ok

Hej świetnie że tylu znajomych tutaj widze mam nadzieję że szamba tutaj nie będzie bo szczena mi ostatnio opadła a choroba rozwija się niestety i leczyć jest ciężko zastosowałem ostatnio antybiotyk o nazwie Amphibian mam nadzieje że wyleczyłem się na dość dłuuugo ale jeszcze jak zamykam oczy to widzę sebenze pozdrowienia dla wszystkich kostek

cromcruah

dolączam sie do listy stałych userów forum knives.pl. mimo ze juz jakis czas zarejestrowany zaczynam "nowe życie" w braci nozowej.

witam wszystkich
cromcruah

bataki

Witaj, Crom.

Myślę, że razem będziemy mieli więcej do powiedzenia i zrobienia niż osobno. A raczej mamy o czym gadać, prawda?

Niedługo będzie na Twój temat coś nowego na forum. I na dodatek dobrego.

Cieszę się że tu będziesz.

B.

mrozik

Cytat: cromcruah

dolączam sie do listy stałych userów forum knives.pl. mimo ze juz jakis czas zarejestrowany zaczynam "nowe życie" w braci nozowej.

witam wszystkich
cromcruah

Ja też witam i dołączam do grupu stałych userów. Strasznie przytulnie tutaj.
BM Osborne 943 - porządam, oddam co mam za niego.

Usługi tokarskie, nietypowe srubki, pivoty, thumb study, piny, nity Cr-Ni, moletowanie, wytaczanie, nietypowe prace tokarsko-frezarskie - masz problem - pisz do mnie.

kabar24

Ja tam w sumie zbyt długo tutaj jeszcze nie jestem ale również WITAM. W kupie raźniej, nie??

Pozdr Krzysztof

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia

marcins

Dobra jak wy tak, to ja też wychodze z podziemia   :) i obiecuje ze wystawiał sie bede  na knivsach ;)

WAR

marcins napisał:
"Dobra jak wy tak, to ja też wychodze z podziemia  i obiecuje ze wystawiał sie bede na knivsach "

Tak jakbyś miał się czego wstydzić ... :)

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

peterskin

Skoro wszyscy to i ja też Wiatam!
Powróciłem z ciekawości na knives,pl i tu taka niespodzianka
Użytkownicy stali się moderatorami i widzę same zacne nick-i

bagnet

Cześć chłopaki, ja też jestem tu od niedawana, ale jest naprawdę przyjemnie, zdrówka!!!!

Bayonet Belts - taktyczne pasy Bagneta

KOD ZNIŻKOWY dla Forumowiczów "KnivesFun"

Przez moje ręce przeszło 158 fixedów, 132 foldery, 11 tooli, 19 siekierek. Moje opinie są subiektywne i oparte na doświadczeniu, a nie na wymyślaniu.