Reklama

Noże w prasie

Zaczęty przez AvalancheX, 17-01-2006, 20:47:38

RussianSoldier

Kupuję regularnie STRZAŁ. W ostatnim numerze są 2 stronki poświęcone nożom CRKT. Polecam. Dziś kupiłem ale zostawiłem w robocie i nie zdążyłem jeszcze przeczytać .... fotki też są  ;)   :)
<span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia  ]</span>

Smoke

mogę polecić Blade Magazine i Tactical Knives, chyba wszystkim znane i przez nikogo w Polsce nie kupowane   :p  do poczytania i pooglądania w empikach :) ...

... emkoholic ...
... to download is human, to share is divine ...
[/size]

super

ja mam prawie wszytskie numery z tamtego roku   ;)  i blade i tactical

szkolenia survivalowe www.survivaltech.pl
szycie ekwipunku custom www.supertac.pl

logan

Strzał czytałem i jeszcze w jednym piśmie skierowanym do miłośników broni jest artykuł o CKRT + recka SureFire obronnego modelu ichnijeszej latarki.Cos widac ze zaczyna sie poruszac w tej materi w kraju.Powoli,powoli,ale do przodu :)

Los sprzyja gotowości umysłu.......

RussianSoldier

Jeżeli chodzi o STRZAŁ lub o ARSENAŁ tam dość często pojawiają się artykuły o nożach  8) i od dłuższego czasu  ;)

Lachim

Przydałaby się polska gazeta o nożach w "KOMANDOSIE'' są często artykuły i opisy

Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperat illi Deus; supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae coelestis, Satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in infernum detru