a więc byłem, niby miałem wjechac tylko w interesach, ale skończylo sie inaczej...
spodziewałem sie ze poznam kilku forumowiczów z pozka, spodziewałem sie zobaczyc mordki tych co juz znam i za którymi sie steskniłem

no ale nie wyszło ;( ku mojej wielkiej radosci pojawił sie WAR

poogladałem pomacałem cos tam nowego, cos tam starego i przywiozłem 2 nowe zabawki (o mało co bym 3 przytargał)
foty cienkie ale tylko tak ku pamieci
![]()
tak porównawczo
![]()
![]()
miałem przyjemnosc wymacac legendarną sebcie. Jeśli o mnie chodzi to uwazam ze to bardzo przyzwoity nożyk. Spodobała mi sie jego prostota, nie przerazila mnie jakoś diodka. Zmartwiło mnie że po kilkunastu min zabawy wykrecila sie śrubka z osi głownej ale na pocieszenie moge napisac że Yahoo miał potrzebny klucz

Przeszkadzały mi troche te "zabki" na rekojesci czyli musze kiedys do classica sie dorwać. Jak dla mnie to byłby to fajny nóz w cenie ....do 200$

Zainspirował mnie za to inny kozik :cheesey: Tak jak mam uraz do MT za ich podejscie do klienta (czyt.warunki gwarancji), za klekoczace klingi (moj socom) i za wkurw****ce srubki, tak zakochałem sie w amphibianie. Blokada microbar to wzór do nasladowania dla innych producentów. Poprostu same plusy, a klei sie do klingi tak ze juz mam odcisk na kciuku..Łezka choc drazni rozmiarem to jest wygodna w uzytkowaniu. Wkładki z "gumy" poprawiaja chwyt ale nie niszcza kieszeni jak "papier scierny" w socomie. Klips duzy, łapiacy w dwóch miejscach, zamocowany w frezie 2 srubami.Poprzedni własciciel zciagnał powłoke w bardzo profesjonalny sposób i przy okazji mozna sie rozkoszowac brakiem znaczkow na klindze. Nóz okazał sie mniejszy niz myslałem a ze jest na zwykłych torxach to...... pojechał ze mna do domu schowany w puncha poziomo na pasku. Jednym słowem brac poki jeszcze da sie znalezc :cheesey:
![]()
![]()
no i porownałem sobie w koncu 2 BMki
![]()
![]()
![]()
no i to by było na tyle... aaaa zapomniałem ze bawiłem sie jeszcze fixami ale fot nie robiłem bo dostałem do zabawy nowa BMke

no ale o tym to juz innym razem