Reklama

Kershaw - dwa newsy

Zaczęty przez lukaszki, 05-05-2006, 12:28:33

lukaszki

Wyglada na to ze Kershaw tez slucha klientow. Na ich zyczenie wyprodukuje 1000 sztuk Leeka z ZDP-189 (samego, nie laminatu) z rekojescia z tytanu (frame lock). Noz ma byc dostepny od polowy czerwca, SRP - 199$.

A na blade show stanie sie na co od dawna liczylem - zadebiutuje seryjna wersja customa Tima Galyeana (pracownika Kershaw) - Junkyard Dawg. Ma byc produkowana w dwoch rozmiarach z Sandvika 13C26, a wiec pewnie w sensownej cenie, chociaz IMO troche szkoda ze zdecydowali sie na bardziej hi-endowa wersje, np. S30V czy cpm154 i tytanowy frame lock - wtedy bylby godnym konkurentem Skirmisha.

to custom

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more

yossar

a mnie się osobiście ten pomysł z sandvikiem 13C26 podoba - coś dla maluczkich (kieszeni) może to być

Jumbo

Ten custom jakiś taki.... propagandowy....  :dodge:

Wielkopolski Klub Miłośników Noży
Arma Virumque Cano
opiewam oręż i męża
<a href="http://www.frihet.pl/gal/">Zdjęcia z gór</a>

lukaszki

Propagandowy to bylby ze 'stars and stripes' a tak jest dla fanow lotnictwa ;) jak latwo sie domyslic seryjny bedzie troche inny, ciekawe tylko jak bardzo...

Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more

lepermessiah

Fajny noz. Osobiscie nie przeszkadza mi stal. W sumie to nawet dobrze bo (pomijajac cene) zrobienie z tego zyletki nie bedzie problemem.

No i jest mniej pedalski od Skirmisha :P

Jestem rozsądnym człowiekiem, wiem że lenistwo popłaca

pecado

Cytat: lepermessiah w 05-05-2006, 13:02:17

Biorąc pod uwagę, że Skirmish w międzyczasie dorobił się kilku mało pedalskich wersji to dość dziwne uogólnienie :P

Ad meritum - na szczęście Bladeshow coraz bliżej, czyżbyśmy wkraczali w etap przecieków? :-)

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

rybak

Cytat: lepermessiah w 05-05-2006, 13:02:17

Fajny noz. Osobiscie nie przeszkadza mi stal. W sumie to nawet dobrze bo (pomijajac cene) zrobienie z tego zyletki nie bedzie problemem.

Ej, kolegooo  :badass:

A ten tutaj wyglada interesujaco, ale ciakaw jestem rekojesci.

Jakigoś mje Ponie Buoze stwuozył, takigo mje mos... ن
--------------------------------------------------------------
The legacy is more intimidating, than any opposition...