Reklama

Supermarkety itp dziwne sklepy

Zaczęty przez TloluviN, 05-11-2006, 14:50:25

GarbatyAnioł

Gowniane narzędzia i nawet sam Arnie tego nie odmieni...

Nie ma takiej rury na świecie,
której nie można odetkać

Pebeo

Cytat: yeti65 w 16-03-2025, 16:24:33

https://dekarskisklep.pl/pl/products/masc-noz-szwedzki-carbon-steel-mm-mora-15165?query_id=1
Jakieś starsze morki (8 szt. chyba Clipper) im zostały, tylko cena trochę nie teges.
Faktura rękojeści jak w Bahco 2444.

Sklep w Radzyminie miał wersję czarno-niebieską, a obecnie ma zieloną. Cena trochę bardziej przyjazna.
https://narzedziasklep.eu/produkt/noz-frosts-860-moro,1188091

@Blunio Poczekajmy aż Trump zajedzie Chińczyków cłem 300%. Wtedy pojawią się u nas różne nowe "marki" za pół ceny Parsajda. Tylko przedtem będą musieli pokombinować z napięciem i zamianą wtyczek. 

Forty, moja miłość.

Blunio

Cytat: Pebeo w 12-04-2025, 21:01:33

@Blunio Poczekajmy aż Trump zajedzie Chińczyka

Ja nie reklamuję tylko informuję.
BTW jak córka wykańczała dom, trzeba było zheblować belki w przestrzeni mieszkalnej. Kupiłem hebelek elektryczny za stówkę, zrobiłem swoje i o nim zapomniałem. Tak że w określonych okolicznościach Parksajdy i takie tam mają sens ...

"Strzeżcie się >Greków<, nawet jak niosą dary"
Nigdy nie rezygnuj z realizacji przedsięwzięcia tylko dlatego, że wymaga ono czasu.
Czas i tak upłynie !
Cytat kolegi Rangy67: "wszystkiego mieć nie można bo życie jest pasmem wyborów...".

kenedi

Pebeo

Cytat: Blunio w 14-04-2025, 16:06:01

Ja nie reklamuję tylko informuję.

Z mojej strony nie była to krytyka. Też kupuję taniznę. Np. szczypce kombinerki no name za 15 zł w Obi. Do okazjonalnych, prostych prac w zupełności wystarczą. Jedyne, czego obawiam się z zakupami elektronarzędzi w Lidlu, to problemy z reklamacjami. W sieciówkach budowlanych jest OK, tu różnie (jak czytałem w sieci). Nadmienię, że rok temu próbowałem w Lidlu bezskutecznie zareklamować buty. Obsługa zasunęła gadkę o typowym zużyciu i temat się skończył. 

Forty, moja miłość.

dzyndzl

Tyle to warte, że kurier przywozi nowe, starego nie chce, przynajmniej dwa lata temu tak było z lydlowymi sprzętami.

..... ...

neo.vin

Cytat: Pebeo w 15-04-2025, 19:28:17

Z mojej strony nie była to krytyka. Też kupuję taniznę. Np. szczypce kombinerki no name za 15 zł w Obi. Do okazjonalnych, prostych prac w zupełności wystarczą. Jedyne, czego obawiam się z zakupami elektronarzędzi w Lidlu, to problemy z reklamacjami. W sieciówkach budowlanych jest OK, tu różnie (jak czytałem w sieci). Nadmienię, że rok temu próbowałem w Lidlu bezskutecznie zareklamować buty. Obsługa zasunęła gadkę o typowym zużyciu i temat się skończył.

Mam z ojcem tego sporo i akurat jeśli o gwarkę chodzi to zajebiście. Zgłaszasz, nawet wysyłać nie karzą tylko ślą drugie.

Jeśli się oczekuje jakości adekwatnej do ceny to imho nie ma się do czego przyczepić, zarówno do elektronarzędzi jak i narzędzi :)

Michal_G

Dokładnie tak jak Koledzy piszą - tylko nie reklamować w sklepie, bo Jaśnie Panie Hrabiny Sklepowe z Lidla zrobią wszystko co tylko mogą by klienta zniechęcić. Dzwonić na numer podany w instrukcji, bez problemu się załatwi. 3 razy reklamowałem w ten sposób element od akumulatorowej wiertarko-szlifierki, za każdym razem wysyłali nowy (który też padał). W końcu kupiłem za grosze Dremelowy odpowiednik i wszystko stało się jasne - Parkside ZnAl, Dremel stal. Po jakimś czasie padło samo główne urządzenie - nawet nie chcieli żebym odsyłał, przysłali nowe, zostały mi wszystkie wiertła i okolice.

Gdy ODS-y wychodziły w morze i AN-y grzały silniki
w portki ze strachu robili Niemce i Duńczyki

Pebeo

Dzięki za wyjaśnienia. Ja właśnie miałem styczność z taką sklepową Hrabiną. 

Forty, moja miłość.