Reklama

impala

Zaczęty przez rak, 06-11-2006, 18:06:37

rak

Witam
zwracam się z pośbą o informacje gdzie jeszcze można kupić( ewentualnie pomoc w zakupie) nóż spyderco impala wersja bez haka . sklepy, giełdy, aukcje.

Trollsky

juz myslalem ze Chevroleta chcesz kupic :)

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

lepermessiah

Moze sie czepiam ale Spyderco ma chyba swoj dział co nie?

Jestem rozsądnym człowiekiem, wiem że lenistwo popłaca

rak

http://www.onestopknifeshop.com/store/spyderco-impala.html
jakieś informacje o tym sklepie o kosztach przesylki itp. a może ktoś zamawia to chętnie przyłacze sie do zamówienia

Farulf

Jak siedziałem w stanach to zamówiłem od nich rękawice (Hellstorm SOLAG) i jeszcze parę innych rzeczy. Po 2 tygodniach czekanie mi się znudziło i postanowiłem zadzwonić i zapytać jak tam moje zamówienie. Pani powiedziała mi, że jeszcze nie zostało wysłane, bo mają wszystko poza rękawicami i zapytała, czy chcę żeby wysłali resztę zamówienia, a rękawice, jak dostaną dostawę w przyszłym tygodniu. Podziękowałem grzecznie i poprosiłem o przesłanie wszystkiego razem, bo mi się nie spieszyło. Po kolejnych 2 tygodniach byłem już mocno zniecierpliwiony, więc zadzwoniłem ponownie. Znowu miła pani powiedziała mi, że zamówienia nie wysłali, bo nie mają tych rękawic. Kiedy zapytałem, kiedy mogą mieć, odpowiedziała, że pewnie w tym tygodniu, ale nie ma żadnej gwarancji. Podziękowałem za informację i poprosiłem o skasowanie zamówienia.
Właściwie jedno takie doświadczenie nie daje pełnego obrazu rzetelności firmy. Trzeba im przyznać jedno - przez telefon obsługa jest miła.

Już nie marudzę tak bardzo. Dorosłem czy się zestarzałem?

rak

o WIELKIE dzięki ,cenne informacje.

gpw

Rak... Impali na pewno nie znajdziesz juz w  zadnym sklepie .Link ktory podales wciaz "wisi" w sklepie natomiast juz dawno tego modelu nie ma "in stock" Tak wiec daremny trud szukania po sklepach w tym momencie zostaja ci jedyne szukac u spyderguy :-).

www.gpwknivestactical.com  ostry sklep noze , latarki , sprzet taktyczny

pecado

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

wojtas13

Ale wszystki zębate i z hakiem.

Były jeszcze nie dawno (a może tylko jedna) w shargu w Galerii mokotów.

Crusader Forge/Trident Knives addict.

Seeker.

www.acousticblades.pl

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001627722838

pecado

Zgadza się, wszystkie jednego typu, ale link może służyć do okresowego sprawdzania, czy aby poszukiwany nie wypłynął gdzieś :-)

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

Alutka

W ŚN może jeszcze jakiś ostał się? :?
Edit: jeju co ja piszę to nie była impala tylko ocelot  :dead: sorki

qkiel

Impala lezy w Shargu w Galerii Mokotow - sztuk nawet dwie

"A mądrość zawsze oznacza brak pewności czegokolwiek. Poza tym może, że niczego się nie wie." Jacek Sobota "Głos Boga" str. 132
Wiedza jest jak spirytus, tylko tęgiej głowie sluży.
Czas to Szczescie.