Reklama

Landszafciki

Zaczęty przez guevara57, 17-11-2006, 17:55:24

guevara57

Za oknem listopad więc wrzucam coś "ku pokrzepieniu serc". Poniższe obrazki zostały wykonane w okolicy mojej wsi niedaleko Częstochowy i nie aspirują do rangi dzieł sztuki. Aparat Canon A520, tryb automatyczny, niektóre lekko rozjaśnione pod Corelem. Na oryginalnych zdjęciach była data którą zręcznie zastąpiłem moją sygnaturą ;). Miłego oglądania!

Może nożem?

wysz

A w tle Vivaldi powinien lecieć. :)
Fajny przegląd pór roku.

Diabelek

jak ja kocham te tereny, ile czasu kiedys w tych lasach spedzalem, az sie lezka w oku kreci ze teraz nie ma czasu :(
ehh Guevara ide do lodowki po piwko bo az sie jakos tak mi zrobilo :D a jak duzo wypije to moze wiertatke udarowa wygram :D
edyta:
no piwko i kaszanka z mikrofali i juz mi troszke lepiej, ide dalej leczyc dolka ;)

"Wciąż zadziwia mnie, czemu ktokolwiek, kiedykolwiek mógłby chcieć czegoś więcej niż SOCOM"
Microtech: Socom, M-Socom Combo; ER Shrapnel; Joah; PiTiN; LM Wave
SF: M6, Kroma, HS2, L1; HDS U60; Inova: X5, X0, X1 SSC&lambda

G3d

Specjalnie dla masturbatorow sprzetowych:
Hp photosmart 435   - totalny automat.
Prawie 0 ustawien.

Z tego co pamietam - zero fotoszopy.
Do druku niebardzo, ale brzydkie nie jest.

Metrotactics 2004
G3D - CUSTOM CNC GEAR na Facebooku

Lothian

Trzecie od góry: po południu będzie burza...  :-)

"I nastąpiła walka na niebie" (Ap 12, 7)
"A diabła, który ich zwodzi, wrzucono do jeziora ognia i siarki, tam gdzie są Bestia i Fałszywy Prorok. I będą cierpieć katusze we dnie i w nocy na wieki wieków."
(Ap 20, 10)

andorfine

guevara wypasione foty! 8D tego mi bylo trzeba bo za jesienia nie przepadam  :x

"If you do not change direction, you may end up where you are heading" - Lao Tzu

Player

Fjane zdjecia. mieszkam teraz w Warszawie..... Ale tęsknie za takimi terenami! :cry:
W takiej okolicy się wychowałem

.
.
.
.

guevara57

Jak to miło, że po pięciu latach od publikacji moje skromne fotki nadal się podobają ... ;)

Może nożem?