Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Złapany na gorącym....

Zaczęty przez zagajnik, 06-01-2007, 15:33:14

zagajnik

W sumie to sam nie wiem jak się do tego co utrwaliłem na fotkach odnieść. Czy to miłość, czy głód? Smakowany czy całowany?
Nóż na zdjęciach to moje EDC, a ten koleś z kilkoma łapkami to jeden z bandy, która ustawicznie przemyca się do mojego dziennego pokoju ze strychu. Może Wy ocenicie to co ten cwany, futrzany wielonóg czuje do mojego Mini?

PZDR    Jacek

P.S.
Podczas sesji zdjęciowej pająk nie ucierpiał, ale nóż ma niestety lekko scałowaną powłokę....:)
Zwróćcie uwagę jak ten pajęczak odwracał się ślepiami do obiektywu. Model się znalazł.... :mad: ;)

PZDR    Jacek

kangoo

Świetne fotki , najpierw mnie sparaliżowało , a potem odruchowo zacząłem szukać RAIDa .

Dragunov

wow - dobre - ciekawe gdzie gadzina chcala zawlec tego emersona ? ;)

ok - minimalny convex istnieje :)

Alutka

Chciała go zawlec do swojego legowiska i owinąć go w kokon :P
Super fotki, przypomniał mi się ś.p. pająk domowy, co go nazwałam aragog i se mieszkał w moim domu
A swoją drogą, ten pająk wygląda na nieżywego albo na wylinkę :? taki nieruchawy jakiś :)

hEx

Cytat: Alutka w 06-01-2007, 16:06:33

A swoją drogą, ten pająk wygląda na nieżywego albo na wylinkę :? taki nieruchawy jakiś :)

Jak to na zdjęciach bywa...;)
"Chwała za niepodległość, zmarłym! "

Ludzie dzielą się na dwa rodzaje- tych, którzy wstają rano i myślą "Dzień dobry, Boże", i tych, którzy myślą "Dobry Boże, dzień".

Ripper

"Gdzie mnie ciągniesz pająku?"- jak powiedział anemik w szpitalu...

Free men own guns. Slaves don't.
Ponad 1/3 życia w tym grajdołku :}

zagajnik

Cytat: Alutka w 06-01-2007, 16:06:33

Chciała go zawlec do swojego legowiska i owinąć go w kokon :P
Super fotki, przypomniał mi się ś.p. pająk domowy, co go nazwałam aragog i se mieszkał w moim domu

Nieżywy? Wylinka?  :mad:

A na gałęzi juki to co? Wiedziałem gdzie go szukać bo już kilka razy poszczególnych przedstawicieli pajęczej bandy tam widziałem. A poza tym, raz chyba chciały pożyczyć mojego leathermana (czy też wciągnąć go, albo owinąć - jak kto chce) bo go znalazłem leżącego właśnie pod juką....  :shades:  ;)

PZDR    Jacek

P.S.
Fakt faktem, że akurat ten "model" nieruchawy jakiś jest. Może z głodu? Po sesji z nożem położyłem gada w juce pod kwiatkiem i zwiał tylko na gałąź wyżej....

PZDR    Jacek

rotpin

Paskuda pająk nie Emerson ;-). Fotki bardzo fajne zwłaszcza pierwsza.

ov_Darkness

Obydwaj są śliczni! :D
U mnie niestety się nie pojawiają takie słodziaki... :(

I never wanted to be different. I just wanted to be me.
8.5/20

Karol R

kontrola jakości od spyderco. Badają poczynania konkurencji.

zagajnik

Cytat: Karol R w 15-01-2007, 02:50:23

kontrola jakości od spyderco. Badają poczynania konkurencji.

Dobre.... :D
Pewnie masz rację, bo ja swoje ostre śliczności trzymam w obrazach. A wiadomo co pająki i gdzie wciągają.... :shades:
PZDR    Jacek
PZDR    Jacek