Reklama

Czas się pożegnać z forum

Zaczęty przez Akme, 25-02-2005, 16:55:23

bagnet

Bayonet Belts - taktyczne pasy Bagneta

KOD ZNIŻKOWY dla Forumowiczów "KnivesFun"

Przez moje ręce przeszło 158 fixedów, 132 foldery, 11 tooli, 19 siekierek. Moje opinie są subiektywne i oparte na doświadczeniu, a nie na wymyślaniu.

Zwirek

no i do tego służą recenzje, bo ze zdjęć to rękojeść mi się wydawała całkiem gruba
napisz więcej  :)

We are the Pilgrims, master: we shall go
Always a little further: it may be
Beyond that last blue mountain barred with snow,
Across that angry or that glimmering sea,

Friends don't let friends to eat friends!

qkiel

i dodaj zdjecia ;)
mi jakos ten nozyk nie lezy, ale ja natomiast mam male dlonie

"A mądrość zawsze oznacza brak pewności czegokolwiek. Poza tym może, że niczego się nie wie." Jacek Sobota "Głos Boga" str. 132
Wiedza jest jak spirytus, tylko tęgiej głowie sluży.
Czas to Szczescie.

Akme

Cytat: bagnet

Podsumowując - rękojeść raczej (niestety dla mnie) dla małych dłon, jeszcze nim popracuję i zobaczę czy znajdę wygodniejszy chwyt.

Czyli co - pojdzie do ludzi? ;)

A wogole to naprawde fajny noz... przymierzalem sie do niego zreszta...

Szwoleżer Crew - KNAK - Łoś Tracker Team

"Nam nad głowami rosną chmury, kłęby, dymy, grzyby, obłoki...
I jeszcze widzimy kontury rzeczy, kolorów boki"

bagnet

Przez moje ręce przeszło 158 fixedów, 132 foldery, 11 tooli, 19 siekierek. Moje opinie są subiektywne i oparte na doświadczeniu, a nie na wymyślaniu.

bagnet

bagnet

RaF

Nooooo! - wreszcie fotki tego drania 8)

kali

Cytat: bagnet

Jak macie chęć na jakieś fotki to bardzo proszę o info - postaram się coś na to poradzić....

prosiłbym o fotki porównawcze np. z linijką. na ostatnich fotkach jest niby porównanie z wiekością dłoni, ale wiadomo - każdy z nas ma inną :)

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

Blacha

kosa jest rewelka - chyba dawno żaden nóż na mnie takiego wrażenia "wygodności" nie sprawił jak ten. Dla mnie rekojeść leży idealnie w mojej łapie. Stopień kleistości do łapy najwyższy.

- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? -spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego -zapewnił go Puchatek. - Pamiętaj tylko, aby zginąć z mieczem w dłoni, inaczej nie dostaniesz się do Valhalli.

bagnet

Blacha

to było w czasach kiedy miałem nadzieje że bede miał tyle kasy do dyspozycji, niestety skończyło sie na macaniu i marzeniach - oba te noże są poza moimi możliwościami finansowymi i poza nimi długo będą. Staneło na BK7 do lasu - ale też jeszcze nie kupiłem. Jak sprzedam telefon to zakupie BK7 - a ten kozik pozostanie w sferze marzeń sennych.

- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? -spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego -zapewnił go Puchatek. - Pamiętaj tylko, aby zginąć z mieczem w dłoni, inaczej nie dostaniesz się do Valhalli.

JOSHUA

Kuźwa,Bagnecik,śniło mi się dzisiaj,że byłem u Ciebie i go oglądałem,dobry sen,lubie takie,teraz musze go kupić.

NaBUSSowany i zaINFIkowany.NIEPOPRAWNY MAĆKOHOLIC.
MOJA KOLEKCJA:
http://forum.knives.pl/index.php/topic,57901.msg1451370.html#msg1451370

Liczmistrz

Kurcze, na smierc zapomnialem.
Miales go w niedziele?
Przyynies kiedys, cooo? :D

KFP - Knives For Pleasure ;-)
GuldanoGeocamo & Stary Szczepana Fan :D
9/23

bagnet