Reklama

AK-47...

Zaczęty przez FRN, 19-02-2007, 10:54:51

FRN

...na zimno  ;)

Foto fun w terenie  :shades:

I na koniec maluchy...

AK podczas małych testów  :D  ;-)

Trollsky

Swietne Ci te fotki zaczynaja wychodzic. naprawde jestem pod wrazeniem wszystkich trzech ujec - kadr, kompozycja,  ostrosc , swiatlo i kolory -  jak dla mnie bumba !!

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

pecado

I klimat Trollu i klimat! Zwłaszcza druga trzyma go mocno za gardło.
Doskonałe ujecia, gratuluję!

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

FRN

Mały update  :P  i ...

...serdeczne dzieki chłopaki! To naprawde ważne i zacheca do dalszej pracy nad foto warsztatem  :)

Dragunov

no zajebiste szczegolnie 4 mi sie podoba :)  - przyszedl mi do glowy pewien pomysl ;)

ok - minimalny convex istnieje :)

Schtruntz

Świetny pomysł na foty !
Nożyk ufajdany i lekko obity jak Kałach partyzanta  :D
Strzel kiedyś coś jeszcze w tym klimacie.

EDIT

Cytat

przez chwilę myślałem, że naprawdę stanąłeś całym ciężarem na biednym folderku   ;)

Desordem e Regresso

FRN

no prawie  ;) podpierałem sie na konarze, ale czesc ciezaru i tak spoczywała na AK.

Ja jestem zadowolony i uwazam ze ta maszynka to naprawde fajna konstrukcja za niewielką kase  :)

hEx

Cytat: FRN w 19-02-2007, 12:50:16

no prawie  ;) podpierałem sie na konarze, ale czesc ciezaru i tak spoczywała na AK.

Ja jestem zadowolony i uwazam ze ta maszynka to naprawde fajna konstrukcja za niewielką kase  :)

Ile ważysz i czy nic sie nie wygięło po teście ?
"Chwała za niepodległość, zmarłym! "

Ludzie dzielą się na dwa rodzaje- tych, którzy wstają rano i myślą "Dzień dobry, Boże", i tych, którzy myślą "Dobry Boże, dzień".

FRN

Moja waga ok 80 kilo, podkreślam ze nie cały ciezar przejął noż - pojawił sie blady play. Tak na oko wszystko wyglada okej, ale trzeba rozebrać i zobaczyc jak bebechy ;) Na pewno napisze cos więcej...

hEx

Mój m21 04 miał niedawno podobne testy i już się bałem, że będę musiał w kompleksy wpaść jeśli tylko go opłukałeś i używasz jak dawniej ;)

"Chwała za niepodległość, zmarłym! "

Ludzie dzielą się na dwa rodzaje- tych, którzy wstają rano i myślą "Dzień dobry, Boże", i tych, którzy myślą "Dobry Boże, dzień".

Mario

2, 1 i 4 za klimat. Zajebiste, przecudne, super klimatyczne fotki.
Te 3 wymienione poprosze w większej rozdziałce na tapetkę.
Fotki są dobrze zrobione i maja coś co kocham w fotkach najbardziej:
nie są czyste i sterylne...mają klimacik... mają super klimacik...są zajebiste...gratuluje !!

FRN

Naprawde jeszcze raz wielkie dzieki - to niezwykle cieszy i jest dla mnie bardzo ważne :) Kazdy komentarz jest istotny!!!

Oczywiście wyśle foteczki...

fall.a1

już ci nie dam do macania mojego noża brutalu!!  ;P

Trollsky

Maciek nauczysz mnie robic takie foty ?

co spogladam to bardziej mi sie podobaja !

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

FRN

Trzeba by tez sesyjke zrobic falkom, moze w ustroniu da rade ;)

Z całym szacunkiem Trollu, ale to ja powinienem sie uczyc od ciebie  :) Jeszcze długa droga przedemną...

RED

Wyrazy uznania!
Zawsze jak trzymam ten nóż w ręce to właśnie takie klimaty "chodzą mi po głowie" ;>

Najczęściej żałujemy tego czego nie zrobiliśmy...

lepermessiah

Po dwoch dniach nieobecnosci wchodze na forum a tu 11 stron o nowym ER i masa naprawde swietnych zdjec. Druga i czwarta sa wrecz doskonałe. Az wstyd wrzucac swoje zdjecia ;)

Jestem rozsądnym człowiekiem, wiem że lenistwo popłaca

shaft

swietna fotka
zwlaszcza 2 trafiles na swiatlo. albo na nie czekales
ale naprawde zajebiscie.

ma cos w sobie, do tego stopnia ze te kanciastosci ladnie wygladaja.

fotka z blotkiem swietna sprawa. uwazam ze powinna byc wprowadzona na stale jako element obowiazkowy

METROTACTICS 2004 Crew
Warszawski Polswiatek Nozowniczy

yossar

nie zaglądałem tu jakiś czas, i wiele straciłem
twoje fotki robią duże wrażenie - wszystkie mi się podobają (szczególnie nr 2 i 4)

jako, że chciałbym je w większej rozdzielczości masz pw

1 pytanie: korzystałeś ze statywu?

allmadey

Dla mnie bomba, na 1 idealna głębia ostrości i piękny bokeh, na wszystkich światełko bez zarzutu. A i kadry i kompozycje bardzo mi się podobają. Proponuję wszystkim zamieszczanie info o aparacie, obiektywie i parametrach, to może znacząco wzbogacić naszą wiedzę o tym co warto kupić dla siebie :D