Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Skradzione/zgubione noże.

Zaczęty przez Silurus, 17-09-2006, 15:48:43

Silurus

Witajcie.

Ponieważ niżej przedstawione zostały mi skradzione (gdzieś na poczcie).
Zwracam się do Was z prośbą o sygnał w przypadku jakiejkolwiek wiedzy w tym zakresie.
Poniżej ich foty:

Mamut

Rosomak

Pozdrawiam.
Trudno powiedzieć dlaczego, ale ofiara hipnotycznie urzekającego majestatu pustyni, kosmicznej pustki i martwej ciszy, tak głębokiej, że słychać własny oddech i bicie serca, nie ma innego wyboru: nie oprze się wyzwaniu i w poszukiwaniu absolutu dodającego życiu smaku, zawsze tam wróci.

Guldan

moja customizowana esdwojka zgubiona badz ukradziona gdzies w okolicach Krakowa. jezeli ktokolwiek znalazl lub zauwazy, zobaczy na allegro (ebayu etc) to prosilbym o kontakt. moja s-2 jest dosc charakterystyczna wiec latwo rozpoznac.

dzieki za pomoc.

:(

pewnie sie nie znajdzie ale nadzieje trzeba miec (i kombinowac nad jakims nowym edc).

ten do gory.

Witia

Mój przyjaciel i nasz forumowicz kwiatq zastał w piątek, madafaka 13-go, okradzione mieszkanie.
Z racji tej, że te skurwiele nie pogardzili też kompem, wrzucam info o skradzionych nożach
:
1. Seiken BDT
http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,45768.0.html

2. Kubek Gamekeeper
http://www.knives.pl/forum/64-kubek-custom-knives/gamekeeper.0.html

3. Marcins'owy neck zrobiony na zamówienie - ten najmniejszy na fotce.

4. Dawbor chlastacz, mniejszy braciszek
http://www.knives.pl/forum/75-polskie-custom-knives/z-rodziny-chlastaczowatych-czyli-mniejszy-braciszek.msg135052.html#msg135052

5. Allegrowe kukhri z kaburą od Supera - takie jak na fotce ( to jest moje)

Gdyby ktoś trafił na któryś z noży, bardzo proszę o info na mój nr 0-500-001-519 albo na pw lub e-mail.

KAŻDA MODLITWA ZOSTANIE WYSŁUCHANA, Z ZACHOWANIEM KOLEJNOŚCI ZGŁOSZEŃ

wysz

O kurwa. Kwiatka zrobili? I prezentowego Seikena też?

No to (delikatnie mówiąc) mają przejebane.

Da się?

Witia

Cytat: wysz w 14-04-2007, 21:11:47

O kurwa. Kwiatka zrobili? I prezentowego Seikena też?

No to (delikatnie mówiąc) mają przejebane.

Da się?

Jak ich dorwiemy, to się da...

plitkin

O Qde.... Nawet noze zabrali....

Bede obserwowal allegro.

MIESZKANIE OKRADLI?

Mozna znac szczegoly by sie zabezpieczyc samemu lepiej?

rybak

Panowie, dla przypomnienia - jestescie na ogolnodostepnym forum, w dodatku w czesci widocznej bez rejestracji i logowania.

Jakigoś mje Ponie Buoze stwuozył, takigo mje mos... ن
--------------------------------------------------------------
The legacy is more intimidating, than any opposition...

Mario

Ups...nieładnie...
Edzia :
To okropne tak kraść...

Witia

Rybak, sorry, ale jeśli znasz lepsze miejsce dla zamieszczonej przeze mnie informacji, to bardzo Cię proszę, abyś ją przeniósł.
Sam rozumiesz, że to istotne i ważne. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Witia

plitkin

Witia - chyba nie o to rybakowi chodzilo. Lecz o omawianie "ewentualnych" planow...

wysz

A co ma piernik do wiatraka Rybaku? :)
Ale w gruncie rzeczy - to można to dać na Community.

Witia

Cytat: plitkin w 14-04-2007, 21:31:20

Witia - chyba nie o to rybakowi chodzilo. Lecz o omawianie "ewentualnych" planow...

Można mieć przejebane w całkowitej zgodności z literą prawa, jeśli o to chodziło.

plitkin

Cytat: Witia w 14-04-2007, 21:37:48

Można mieć przejebane w całkowitej zgodności z literą prawa, jeśli o to chodziło.

NO wlasnie! Tylko legalnie! Jestesmyu ludzie kulturalni.

rybak

Cytat: plitkin w 14-04-2007, 21:31:20

Tylko i wylacznie.

Zgodnie z prawem, czy nie, mozesz oczywiscie omawiac to, co masz zamiar zrobic tak, zeby ten, kto ma zgodnie z prawem "miec przejebane" wiedzial, na co sie ma przygotowac - ale nie masz takeigo obowiazku.

PS.

Community to IMHO tez nie jest rozwiazanie, bo zarejestrowac sie moze kazdy.
McMario chyba wyczerpal temat - PW najlepsze.

Jakigoś mje Ponie Buoze stwuozył, takigo mje mos... ن
--------------------------------------------------------------
The legacy is more intimidating, than any opposition...

kwiatq

Witam i dzięki za odzew, poszukiwania trwają. Wszelkie informacje na temat zbiera Witia.
pozdrawiam kwiatq 

przeszczep

Kwiatq A ty przypadkiem nie znasz żadnych miejscowych dresiarzy Kazurskich?? Mi kiedyś pomogli jak mieszkanie mi okradli...
Popytaj, czasem naprawdę da się znaleźć... Takie akcje w światku raczej są omawiane z miejscowymi dresami.

kokosz

Ten nóż został skradziony ponad rok temu podczas przesyłki pocztą z Czech. Jeszcze nawet dokończony nie był. Wykonawca noża, Petr Dohnal, zrobił mi jeszcze jeden, ale klątwę na złodzieja i tak rzuciłem...

kooniu

witam, parę tygodni temu wysłałem paczkę z Irlandii do Krakowa  i niestety nie dotarła - paczka była nieubezpieczona i to mój błąd ale przecież nie o kasę idzie - bo w paczce był bacik, prezent na 18-tke dla kaja- jakby ktoś sie na niego natknął na aledrgo lub gdzieś indziej niech spokojnie nakopie sprzedającemu ode mnie  :mad:

" border="0

robię drogo ale za to bardzo chujowo ;)
Cytat: bataki
.... Nie ma noży idealnych bo gdyby były to ktoś by już je robił. I tyle. ...

super

obrobiono mojego kumpla tydzień temu z AFCK. Na pokazach położył na stole. i tyle go widzieli
Jest charakterystyczny bo ma wycięte ząbki ...teraz to wersja combo. Tylko jeden jest taki na świecie.
Wersja z D2 czarny
Jak gdzieś ktoś zobaczy ..dajcie znać.
zdjęcie wkrótce

szkolenia survivalowe www.survivaltech.pl
szycie ekwipunku custom www.supertac.pl

logan

Nóż nie skradziony tylko zagubiony podczas ostatniej wizyty w Krakowie . BM Gamer , wartość niewielka ,ale sentyment pozostaje , w końcu to mój pierwszy Fixed . Jako że już nie wrócił do mnie wole zostawić tu info. Od 30/09 już nie jest mój  :frown: :(

Los sprzyja gotowości umysłu.......