Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

Benchmade 49-SPL... czyli balisong za jedyne 3750$

Zaczęty przez MichaelD, 18-05-2007, 15:17:01

MichaelD

http://benchmadeforum.com/eve/forums/a/tpc/f/109106573/m/8871056603
Co ciekawe, właściciel  twierdzi ze ma najniższy z dostępnych numerów( 3/25) bo 1 i 2 sa w rekach Les DeAsis

Zdjęcia:

www.youtube.com/user/710HS

Proszę o nie wysyłanie wiadomości prywatnych z pytaniem "jaki nóż kuchenny wybrać". Nie jestem alfą i omegą, a inni koledzy z forum mają tak samo obszerną  wiedzę. Najlepiej utwórz nową wiadomość tak aby wszyscy mogli się wypowiedzieć w zadanym przez Ciebie pytaniu.

łuki

Zupełnie mi sie nie podoba - moze to i lepiej bo bym musial nerke uplynnic zeby kupic ;)

ov_Darkness

rehostnijcie fotki, bo nie każdy jest tam zalogowany...

I never wanted to be different. I just wanted to be me.
8.5/20

kali

limitowana edycja 25 sztuk, szlif kriss
ale i tak trochę przydrogo ;)
inne 49 bywają tańsze, do 1500$ można kupić z tego co pamiętam
a tez serii 100 egzemplarzy jeszcze tańsze

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

MichaelD

www.youtube.com/user/710HS

Proszę o nie wysyłanie wiadomości prywatnych z pytaniem "jaki nóż kuchenny wybrać". Nie jestem alfą i omegą, a inni koledzy z forum mają tak samo obszerną  wiedzę. Najlepiej utwórz nową wiadomość tak aby wszyscy mogli się wypowiedzieć w zadanym przez Ciebie pytaniu.

kali

i tak nieźle mi się wydawało :) powyższym linku jest z serii stu, a kosztuje juz 1.5k. w poniższym za to taki sam był za 750$.
http://www.balisongcollector.com/forsale/saleG/saleG.html
a za 4.5k można było kupić zestaw 4xBM49, w tym jeden SPL :)
cena balisongów LE rośnie w oczach (btw. BM bali LE to dobra inwestycja, jeśli nóż będzie leżeć, to cena szybko idzie w górę).
aha - ze względu na obustronny wklęsły zero grind średnio się nadają do machania. ale wyobraźcie sobie, kriss z zero grindem 8D

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

Osadnik

Jak dla mnie B.49 jest :rzyga: możecie się smiać ,ale nie chciał bym go nawet do ręki wziąć bo przypomina mi obślizgłą żmiję :)
a trochę zbaczając z tematu, trzeci od góry motylek z linku wysłanym przez Kaligulę,to rozumiem zapłacić za niego 600 $ (oczywiście trzeba ja wpierw mieć :) )

G3d

Fundusz testerow ?
Kupic, rozwalic, byc slawnym :)

Metrotactics 2004
G3D - CUSTOM CNC GEAR na Facebooku

Kubus Puchatek

Chce podobny, ale... za 350$ bez tego drewienka - wole g10 i zadnych limitowanych, mam w d.... ekskluzywnosc i jakies tam numerki i inwestycje. Ostrze faliste o tak! I zeby mialo jakies okolo 13 cm-moze byc 15:) Klip obowiazkowy.
K_P
PS. Romarzylem sie z tym wielkim balkiem Szabo... pamietacie go, za 450$ i nikt od nas go nie chcail, bo jak pamietam - nikt nie uwazal, ze jest wart tych pieniedzy. Z drugiej reki kupilbym chetnie, wbrew sobie - bez poprzedniego pomachania nim.

Artur Schopenhauer ,,Każda prawda przechodzi trzy etapy: najpierw jest wyśmiewana, następnie gorliwie zwalczana, ostatecznie zaś akceptowana jako coś oczywistego"