Żegnamy Jumbo i Testrala

Reklama

wisiorek

Zaczęty przez NAZIR, 22-10-2007, 19:47:47

NAZIR

W zasadzie to już nie nóż, a biżuteria, niemniej jednak forma noża pozostała, więc wrzucam tutaj.

5cm długości, damasteel, tępy i nie hartowany.

uważam, że powinno się robić tak, ażeby nie było krytyki, tylko aplauz i zaakceptowanie

"A blade with no tip is like a breast with no nipple -- its pointless." - Michael Burch

Dragunov

ja bym ostrzyl - fajny neck. Ladne.

ok - minimalny convex istnieje :)

camilos

On jest taki matowy, czy tylko na fotach tak wygląda?

Nóż jest jak kobieta - piękny i niebezpieczny.

Najkrótsza droga do serca mężczyzny? - nożem przez klatkę piersiową.

NAZIR

Taki pół na pół - przepolerowany po wytrawieniu. A foty jak zwykle wieczorne w pokoju mi podle wychodzą bo marne światło + pokój pomalowany na żółto.

uważam, że powinno się robić tak, ażeby nie było krytyki, tylko aplauz i zaakceptowanie

"A blade with no tip is like a breast with no nipple -- its pointless." - Michael Burch

vadi

nie ostrz - daj mi :D

NAZIR

Rozumiem, że po prostu podpuszczasz Guldana coby się wykazał...  ;P

Trollsky

lol widze Vadi juz sie dziołcha z pyrów robi :D

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

vadi

Trolu nie przesadzaj - pierwszy raz cos sepie :D

Trollsky

ale masz najlepszego nauczyciela w polsce !!

a wisiorek  fajny :)
Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

NAZIR

I jeszcze jeden.

pecado

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.

Guldan

to jest wspaniale!

NAZIR

I trzeci - ostatni:

łuki

ja mam takie male pytanko - czy ten damast jest rdzewny ??

NAZIR

Ni! Gdyby był to by się nie nadawał na wisiorki imho.

soballa

Nazir, podać ci mój adres? Bo pewnie chciałbyś mi jednego wysłaś, nie?  :D

Fajneee!

Hartowanie niemal wszystkiego, do 65 cm maks, do 20cm w pionie, "nierdzewki" w folii, marketingowe wymrażanie do -80 ;), selektywne hartowanie też- zapraszam ;)

NAZIR

Wszystkie już zajęte i ścinki się skończyły. Koniec!

soballa

Hartowanie niemal wszystkiego, do 65 cm maks, do 20cm w pionie, "nierdzewki" w folii, marketingowe wymrażanie do -80 ;), selektywne hartowanie też- zapraszam ;)

NAZIR

Kup mi płaskowniczek to Ci jednego zrobię.  ;P

pecado

niezły deal - płaskowniczek za wisiorek :D

pozdrawiam
pecado
Fanklub Taktycznej Rusałki |#| Barankom mówię moje stanowcze nie :mad:
hokka hey hadree hadree succomee succomee
PGK swoich i świadków nie zostawia.