Reklama

Vercowo-zlotowy KONKURS-LOTERIA !!! - dodano info o płatności

Zaczęty przez Vercengetoryx, 29-09-2008, 15:14:03

krzysiek_2k

Gratulacje dla wylosowanych, wielkie dzięki za pomysł dla organizatora i darczyńców!
Szkoda że nie udało się nic wygrać, chociaż i tak miałem 100% więcej szans niż Wemi :)

Blacha

kydexowe  zawieszki na gripy to do mnie sie zgłaszać z namiarami

- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? -spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy? - Nic wielkiego -zapewnił go Puchatek. - Pamiętaj tylko, aby zginąć z mieczem w dłoni, inaczej nie dostaniesz się do Valhalli.

Vercengetoryx

wemona

nie bede sie za duzo rozpisywac, zdjecia wystarcza :) ... wybaczcie mi jakosc ale na biezaco robione :P

pzdr
wemi.
Łoś Tracker Team
(...) możemy się umówić, że wemi jest chłopcem(...) - Wysz

WBB

Dexameth

Zawsze jest gdzieś piękny poranek , nawet w dniu naszej śmierci .

guevara57

Piękny nóż dla pięknej kobiety :). Wemi, niech Ci dobrze służy ...

Może nożem?

wemona

Łoś Tracker Team
(...) możemy się umówić, że wemi jest chłopcem(...) - Wysz

WBB

DonCipcio

przepraszam, ale muszę odkopać...

Cytat: Vercengetoryx

Otóż proponuję zrobić loterię, gdzie nagrodami będą:
...
6. Pochewka z kydexu lub kydex na nią od eld3k...
...

ZWYCIĘZCY

...
Johny99: ... pochewka kydexowa od Eld3k...

26 X - wysłałem priv z podziękowaniem za nagrodę i zapytaniem czy możliwe jest zrobienie pochewki do płaskiego hawka: http://www.knifecenter.com/kc_new/store_detail.html?s=CN4010BT zaznaczając, że oczywiście rozliczam się za zmianę.

30 X - "Hawk doszedl, ale pochewka bede mogl sie zajac dopiero w przyszlym tygodniu bo wyjezdzam na wszystkich swietych."

5 I - "Przepraszam, zamet swiateczno noworoczny, pochwa "sie robi" tzn jest na ukonczeniu"

27 II - "W przyszlym tygodniu ja wysle. Przepraszam ze tak dlugo ale problemy w pracy i w ogole..."

12 III - "Wiem ze nie wyglada to najlepiej ale prosze daj mi czas do konca miesiaca..."
- żartujesz chyba sobie, dzisiaj odsyłaj mi tomahawk na adres:...
- "dzis nie dam rady bo pracuje gdzie indziej niz mam warsztat, jutro wysle kurierem GLS."

17 III - kurier zabłądził?
- "Paczke przygotowalem w firmie z adresem odbioru i poelceniem wyslania. Bylem na wyjezdzie i nie mialem jak sprawdzic co sie dzieje z wysylka. Dzis juz jestem na miejscu i tego dopilnuje."

24 III - przykre jest to, co robisz...
poproszę kogoś, żeby Cię odwiedził i odebrał osobiście

28 III - mój znajomy odebrał hawka, oczywiście bez pochewki, której nie było...

wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale po co tak kręcić?
można było napisać, że nie zrobię, bo... bo nie i chu. i też by było dobrze
a tak co tydzień obiecywałem johnemu gruszki na wierzbie...

gdyby sprawa dotyczyła mnie to... prawdopodobnie bym odpuścił  :/
ale że chodzi o bardzo młodego człowieka, który się dopiero "życia uczy", to wszystko opisałem

sami tą sprawę oceńcie...

szacunek
Don

...złodziej i pijak, bo każdy pijak to złodziej!
Nie ma nic gorszego niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję
SPRZEDAM

WAR

Don, a co tu oceniać ? Z przyczyn "różnych" zrobiono z gęby cholewę.

There are good atheists and bad atheists. There are good believers and bad believers. A cunt is a cunt and no god has ever changed that.

Mario

Ataman

To jak zaczynamy "gorzkie żale" to i ja się dołączę. Moja rybiczka nie dotarła  :(

Robię to co lubię i lubię to co robię.
https://biuro-partner.com/?rodo=ok

Vercengetoryx

Hmmmm, dziwnym jest. Wszystko zostało wysłane. Jeszcze zobaczę w pudłach cz coś się nie zapodziało :)