Reklama

W&H

Zaczęty przez slawol, 28-03-2009, 18:34:46

slawol

Pochewka na nożyk do garnituru.

Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

Ypoznan

Bardzo zgrabna + standardowo niezwykle podoba mi się, że jest taka "przy ciele" :D

Ponieważ "Ypoznan" w konwersacji brzmi tak jakoś bardzo oficjalnie, dopuszczam także: Januszku, Jasiu, Jachu i inne miłe określenia. ;)

http://www.navaja.pl/

Szabas

Na korzystniejszych fotkach wyglądałaby zapewne jeszcze lepiej, ale przeca nie o fotki tu idzie!
Czysta robota Sławciu. Jak z fabryki - żyleta. ;)

Dylu dylu na winylu...

>El Solo Lobo<

u99

Cytat: Szabas w 28-03-2009, 18:39:33

Na korzystniejszych fotkach wyglądałaby zapewne jeszcze lepiej, ale przeca nie o fotki tu idzie!
Czysta robota Sławciu. Jak z fabryki - żyleta. ;)

Słusznie Szabas prawi...  :idea: w rzeczywistości pocheweczka czarna jak... noc  :D godna W&H  :shades:

Robin_L

Robi niesamowite wrażenie. Odechciewa się samemu szyć...albo przeciwnie-zachęca do eksperymentów. Mi trochę smaku narobiła.

EDC : RATo + Swisstool , Convoy S2+, Nokia 800t Zipperfox 25

Failure is always an option

Dexameth

Bardzo ładna , oryginalny dizajn  :)

Zawsze jest gdzieś piękny poranek , nawet w dniu naszej śmierci .

seven

Powiem za Szabasem, że przydałyby się lepsze fotki. A pochewka wygląda po prostu profesjonalnie - powinni takie dawać w komplecie z tym nożem.

apss

pochewka zaiste zacna, bonusowo jedna foteczka ode mnie z calym WH :

daj mi bussiaka na dobranoc ;)

sprzedam  noze

Chytrus

po raz kolejny Sławol mnie zmiażdżył swoją pochewką...  8D
i po raz kolejny SZACUN  ;>

Nie wolno się bać, strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.
Blade Brothers Member

u99

Parę zdjęć na szybko. W środę pochewka sprawdzi się po raz pierwszy a boju...

ilona

Zgrabna pocheweczka :)

Osobiście wolę robić większe dziurki pod szew tak by nić się nie zwijała przy wejściu do nich, ale to kwestia gustu :)

amper

A zatrzask kolega zabezpieczył od środka8?
Porysowany tytan w garniturowym nożyku jest bardzo be  ;>
Jak se kiedyś WH sprawie to masz Sławolu kochany pewnego "klyjenta"  :grin:

*Pewnym jest że tak, ale pytam dla pewności.  ;P
KAI: FAQ | Recenzje

Nie ma mnie i nie wiem kiedy wrócę...

u99

Zatrzask nie jest zabezpieczony (brak miejsca - pochewka musiałaby być grubsza niestety) ale problem przewidział i opracował "procedurę" takiego pakowania W&H do pochewki coby noża nie zarysować  :idea:. Przy wkładaniu noża i zapinaniu zatrzasku przez kilka ostatnich dni nie stwierdzono dotychczas uszkodzeń  :D Czas pokaże czy ten patent się sprawdzi. Dla jasności, zatrzask Sławek zamontował na moją wyraźną prośbę  ;>

edit : Amper pod wpływem Twojej uwagi Sławek uznał, że nie ma co ryzykować uszkodzenia noża i przy najbliższej okazji podklei zatrzask od wewnątrz cieniutką skórką - to się nazywa serwis  :kopara:

slawol

Cytat: u99 w 30-03-2009, 20:00:18

ale problem przewidział i opracował "procedurę" takiego pakowania W&H do pochewki coby noża nie zarysować  :idea:

Mój błąd , mój błąd.. :frown:
Powinienem był zrobić tak żeby nie było żadnej szansy na rysę.
Cytat: ilona w 30-03-2009, 19:18:21

Osobiście wolę robić większe dziurki pod szew tak by nić się nie zwijała przy wejściu do nich, ale to kwestia gustu :)

Nie lubię gdy dziurki widać więc robię je jak najcieńsze.
To prawda że przy szyciu jest z nićmi trochę zabawy ale "coś za coś"  :)
Zupę swojej kobiety chwal zawsze,choćby przesolona lub przypalona była.Gdy dwakroć zupę taką pochwalisz,piwo dostaniesz i pokój będzie z Tobą :-)

brombek

Ta pochewka jest ładniejsza od noża.  8D

Im jestem starszy, tym bardziej nie lubię świąt.

u99

Cytat: brombek w 30-03-2009, 21:22:46

Ta pochewka jest ładniejsza od noża.  8D

Coś w tym jest, jakbyś miał jakiegoś W&H na wymianę to daj znać, pogadam ze Sławkiem, może zrobi mi jeszcze jedną taką...  :P

SMF spam blocked by CleanTalk