Reklama

514

Zaczęty przez thorneb, 28-03-2009, 21:47:48

thorneb

514 to nazwa specyficznej odmiany Eagle Rock`a od Bob`a Terzuoli, odmiany idealnie czarnej :). Chyba najfajniejsze foldery, jakie wyszły spod ręki tego makera:

apoc

Piękny, ale prawie $1k sprawia, że podoba mi się znacznie mniej, niż podobał mi się, zanim zobaczyłem cenę ;-P

Weapon unused is a useless weapon.

qkiel

zaokraglone krawedzie i czern fajnie zmiekczaja projekt
bardzo mi sie podoba
najchetniej widzialbym u siebie wersje bez bolsterow z jednym linersem

"A mądrość zawsze oznacza brak pewności czegokolwiek. Poza tym może, że niczego się nie wie." Jacek Sobota "Głos Boga" str. 132
Wiedza jest jak spirytus, tylko tęgiej głowie sluży.
Czas to Szczescie.

Tazz

:slini: Zajebisty 8D może to wycięcie dla kciuka przy składaniu blokady trochę mi nie pasuje ale i tak chętnie bym go przygarnął  :)

... Kto jest najlepszym szermierzem na świecie?
- Nie mam pojęcia.
- Nigdy nie znałeś takiego?
- Znałem wielu, którzy się za takich uważali.
- Chciałabym wiedzieć... kim tacy szermierze są. I gdzie są.
- Gdzie są, to ja wiem.
- Ha! Więc gdzie?
- Na cmentarzach

łuki

Nie tylko Eagle Rock  jest w tej serii :

ATCF 514 Black

Model 7 - 514 Black

Fotki podkradłem z www.knifeart.com .

edyta : mały błąd :)

Gilotyna

Nóż stylistycznie podobny do customów Emersona - mi sie podoba - prosty i czarny :)

"Bywają bowiem trzy rodzaje umysłów: jeden rozumie sam przez się, drugi rozumie to, co mu inni pokazują, trzeci nie rozumie ani sam przez się, ani gdy mu inni pokazują; pierwszy jest najwyborniejszy, drugi wyborny, trzeci do niczego [...]"
Nicollo Machiavelli "Książę"

Mikko

Podobają mi się wszystkie, najbardziej ten bez bolsterów i zbrocza. Ogólnym zarysem mi się lekko kojarzą (jak to foldery Terzuoli) z Benchmade 913 :P

mathu

Cytat: apoc w 28-03-2009, 21:55:09

Piękny, ale prawie $1k sprawia, że podoba mi się znacznie mniej, niż podobał mi się, zanim zobaczyłem cenę ;-P

IMHO nie tak dużo, wyobrażałem sobie że przynajmniej 2x tyle.

ttl

Super "zagnieżdżony" klips ;)

Watches, knives, and guns. They all tell time.

SMF spam blocked by CleanTalk