Reklama

Gdzie można kupić nóż automatyczny?

Zaczęty przez JedrzeJ, 31-03-2009, 17:02:15

JedrzeJ

witam czy wie ktoś morze gdzie morzna kupić taki nóż co się otwiera za naciśnięciem przycisku i za ponownym naciśnięciem przycisku się sam zamyka? jest on wysuwany od przodu:D bardzo proszę o pomoc

MichaelD

Nóż automatyczny można kupić w sklepie bądź serwisie aukcyjnym.
EDIT: Tyle ze żaden OTF nie zamyka się za naciśnięciem przycisku, trzeba manualnie złożyć nóż by naciągnąć sprężyna która wyrzuca ostrze.

www.youtube.com/user/710HS

Proszę o nie wysyłanie wiadomości prywatnych z pytaniem "jaki nóż kuchenny wybrać". Nie jestem alfą i omegą, a inni koledzy z forum mają tak samo obszerną  wiedzę. Najlepiej utwórz nową wiadomość tak aby wszyscy mogli się wypowiedzieć w zadanym przez Ciebie pytaniu.

Vick

Mikko

m.p.s.

Z OTFami trzeba poczekać na tańszego dolara albo aż ktoś będzie nagle potrzebował gotówki i wystawi coś na forum lub allegro. Teraz nikt tego nie sprowadza bo ceny byłyby zabójcze.

JedrzeJ

nie no ja mam taki nóż tylko że jest rozłożony i nie jestem pewien czy są wszystkie części i nie mam pojęcia jak go złożyć tylko że ten nóż ma z 15 lat i pisze na nim   NATO MILITARIA jak by ktoś umiał to niech da małą instrukcje albo najlepiej schemat takiego noża

Chytrus

daj zdjęcie jakieś tego co masz, może coś ktoś poradzi...

Nie wolno się bać, strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.
Blade Brothers Member

łuki

Cytat: JedrzeJ w 31-03-2009, 17:14:54

nóż ma z 15 lat i pisze na nim   NATO MILITARIA

Cytat: Chytrus w 31-03-2009, 17:16:23

daj zdjęcie jakieś tego co masz, może coś ktoś poradzi...

Obstawiam że JedrzeJ ma taki nóż :

Fotki podkradłem stąd : http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,59229.msg432940.html#msg432940
Jeśli trafiłem z modelem to nie opłaca się go składać .

Vick

nie no ja mam taki nóż tylko że jest rozłożony i nie jestem pewien czy są wszystkie części i nie mam pojęcia jak go złożyć

To po cholerę pytasz gdzie kupić ?

tylko że ten nóż ma z 15 lat i pisze na nim   NATO MILITARIA

8D taki? :

EDIT: Łuki szybszy ...
EDIT2: wieczorem postaram się go rozłożyć i cyknąć fotkę, o ile to się w ogóle da rozłożyć  :?
EDIT3: może ktoś chce kupić "microtecha" za 10 złotych ?, zgłaszać się zanim rozkręcę, bo nie wiem czy uda się jeszcze złożyć  ;>  ;P  ;P  ;P

JedrzeJ

Mam podobny nóż do tego . jak byś go rozkręcił to byłbym bardzo wdzięczny :D

Vick

Cytat: JedrzeJ w 31-03-2009, 17:56:31

Mam podobny nóż do tego . jak byś go rozkręcił to byłbym bardzo wdzięczny :D

OK spróbuję

JedrzeJ

hubi

JedrzeJ a nie lepiej poczekać na odpust w parafii  :D kupisz sobie nowy.
Tak jeśli chcesz nowy to najlepiej na odpuście  :shy: 

SMF spam blocked by CleanTalk