Reklama

Scott Cook i jego warsztat

Zaczęty przez thorneb, 04-04-2009, 19:41:50

thorneb

Znalazłem te fotki na Bladeforums :) Dla mnie kolejna okazja, żeby poślinić się na widok Lochsy :D

Pierwszy nóż Cook`a zrobiony przy pomocy pilników

Asmodeus

Lochsa myyyyyy presssssiioooouuuussssss, warsztat Cooka rozp....
z jedną wadą rękojeść jest monolityczna, a co za tym idzie czyszczenie tylko patyczkami higienicznymi, chociaż mało tych noży pracuje, to i czyścić nie ma co....

Chwała Tobie, Szatanie, cześć na wysokościach
Nieba, gdzie królowałeś, chwała na głębokościach
Piekła, gdzie zwyciężony, trwasz w dumnym milczeniu!
Uczyń niechaj ma dusza z Tobą spocznie w cieniu
Drzewa Wiedzy, gdy swoje konary rozwinie,
Jak sklepienie kościoła, który nie przeminie.

Szabas

Cytat: thorneb w 04-04-2009, 19:41:50

Szczera, oddana, zarośnięta gęba z "CNC Monster" w tle.

...i jak tu mu nie ufać?! :D

Dylu dylu na winylu...

>El Solo Lobo<

cubix

takim nożykiem się tnie a nie pracuje, jak już ;) A to jednak nie cnc chyba...

Proszę kontaktować się tylko i wyłącznie mailowo!

yodyna

Nozyk na ostatniej fotce najfajniejszy :) A co do reszty to jest poprostu tasmowka Efekt koncowy powala ale noze nie maja duszy

Przepraszam za brak ogonkow  :)

9/20

Chytrus

Cytat: Asmodeus w 05-04-2009, 00:15:12

z jedną wadą rękojeść jest monolityczna, a co za tym idzie czyszczenie tylko patyczkami higienicznymi, chociaż mało tych noży pracuje, to i czyścić nie ma co....

a mnie się właśnie taki monolit podoba, nawet to czyszczenie bym przeżył, ale fakt że trochę brakuje duszy w tych nożach...
Nie wolno się bać, strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko JA.
Blade Brothers Member

qkiel

pouzywasz. zarysujesz, nabierzesz emocjonalnego przywiazania do przedmiotu to i "dusze" zacznie miec :grin:
enerdowskie finki niektorzy trzymaja jako najwieksze skarby ;)

gdybym byl bogaty... tara rira rira la...

"A mądrość zawsze oznacza brak pewności czegokolwiek. Poza tym może, że niczego się nie wie." Jacek Sobota "Głos Boga" str. 132
Wiedza jest jak spirytus, tylko tęgiej głowie sluży.
Czas to Szczescie.

Geriatryk

Facet był chyba zapaśnikiem, bo ma uszy zdruzgotane. Nożyki fajne...   

MAZOWIECKIE  TOWARZYSTWO  PRZYJACIÓŁ NOŻY
http://ntn.knives.pl/  NÓŻ TO NARZĘDZIE

Polak w demokracji źle się odnajduje. Jest tradycjonalistą i jak dwa X dziennie w pysk nie dostanie, to jest chory .... Cytat z klasyka.

viajero

NOżyk w pełni użytkowy. Fakt, że ta skórzana wstążeczka rozpada się błyskawicznie, a czerwony woreczek zalega, natomiast nożyka używam na codzień, już ponad rok - od strugania patyków do otwierania kopert.
Ciekawe, ze jak dotąd wymagał jednynie okazjonalnego muśnięcia na białych trianglach.
Czyszczenie monolitycznej rękojeści najlepiej pod silnym strumieniem wody, natomiast jej ergonomia bez zarzutu.

Kupującym: jeżeli cena wydaje się z kosmosu - zaproponuj swoją :) Dotąd nie sprzedawałem, ale pozbywam się niepotrzebnego (No poza zbiorkiem MarcinSów ;)
Optymizm to brak informacji
Jewtuszenko.

apss

a moglbys zrobic mu sesje foto ?  lub chociaz wrzucic kilka fotek ?  :)

daj mi bussiaka na dobranoc ;)

sprzedam  noze

thorneb

Muszę ją kiedyś zobaczyć :)

Cytat: viajero w 21-04-2009, 15:00:49

NOżyk w pełni użytkowy. Fakt, że ta skórzana wstążeczka rozpada się błyskawicznie, a czerwony woreczek zalega, natomiast nożyka używam na codzień, już ponad rok - od strugania patyków do otwierania kopert.
Ciekawe, ze jak dotąd wymagał jednynie okazjonalnego muśnięcia na białych trianglach.
Czyszczenie monolitycznej rękojeści najlepiej pod silnym strumieniem wody, natomiast jej ergonomia bez zarzutu.

Trollsky

Cytat: Szabas w 05-04-2009, 00:47:41

"CNC Monster" w tle.

ja bym obstawiał wiertarke stołową , tylko taka lepsiejszą.
Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

viajero

Fotki mogę zrobić :) Akurat mi się to umożliwiło.
Thorneb - anytime :)

Kupującym: jeżeli cena wydaje się z kosmosu - zaproponuj swoją :) Dotąd nie sprzedawałem, ale pozbywam się niepotrzebnego (No poza zbiorkiem MarcinSów ;)
Optymizm to brak informacji
Jewtuszenko.

mathu

Uwielbiam Lochsę.

Generalnie Krzyś leży i kwiczy :)

SMF spam blocked by CleanTalk