Reklama

Skromniaczek

Zaczęty przez topek, 17-04-2009, 12:48:09

topek

Witajcie !
Kolejne moje wypociny, to takie cos :
Klinga - 100/25/3mm [NC11LV]
Calosc - 210mm
Rekojesc - alpaka, jedwabny laminat i amboina [normalnie sie zakochalem w tym drewienku]
Fotki, jak zwykle marne. Wszelkie uwagi mile widziane :)

wrath

Podoba mnie się to....

TYlko jakiegoś cósia mu na dupkowej stronie brakuje dla wizualnego zrównoważenia bolstera..... dziurew na linew, albo ozdobny rowek dookoła?

HA! HA! ten arszenik był zatruty!

Siaj

Drewienko faktycznie piękne, choć rzeczywiście na dupce by się jakiś delikatny wzorek przydał, ale tak czy inaczej bardzo mi się podoba, gratuluję i zazdroszczę talentu :)

Szlifierka kątowa Twoim najlepszym przyjacielem
•---/•/•••/•-••/••//•--•/---/-/•-•/•-/••-•/••/•••/--••//-/---//•--•/•-•/--••/•/-•-•/--••/-•--/-/•-/-•-•//--/•-/•••/--••//--••/•-//-••/••-/--••/---//•--/---/•-••/-•/•/--•/---//-•-•/--••/•-/•••/••-//

paproch

Podzielam opinie o niezrównowarzeniu bolsterowego akcentu ;P
Wykonanie, jak zwykle, mistrzowskie 8D

By z krwi naszej życie wzięła Ta
Co jeszcze nie zginęła

kajtek

komplet takich kuchenniaków to byłby niezły rarytas

samotny łowca spławikow

topek

Dzieki za odwiedziny :) Ciesze sie ze sie podoba :) :)
A co do akcentu, to uwazam ze wtedy to juz nie bylby "skromniaczek"
Ale jak mi ktos [ czytaj klient :D] doplaci, to ja tam moge rowek prawie marianski zrobic :D ;P :D

Cytat: kajtek w 17-04-2009, 13:12:49

komplet takich kuchenniaków to byłby niezły rarytas

To sie da zrobic :D kwestia ceny :D :D

qkiel

ojajebie
gdybys jakos zlamal prosta linie bolstera przy ostrzu zakochalbym sie w tym nozu jeszcze bardziej :dodge:

"A mądrość zawsze oznacza brak pewności czegokolwiek. Poza tym może, że niczego się nie wie." Jacek Sobota "Głos Boga" str. 132
Wiedza jest jak spirytus, tylko tęgiej głowie sluży.
Czas to Szczescie.

Trollsky

jak patrze na tą dupke to na mysl mi przychodzi szeloba z władcy pierscienia. Jest niczym odwłok pajaka.

Warsztat masz piorunujący, zrob jeszcze widelec w amboinie w tym stylu i opchnij to jakiemus lordowi albo innemu djukowi :)

Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

mariocma

mistrzowskie pasowania u Ciebie to standard drewno zje....
podoba sie bardzo pzdrawiam: :D

Barni

świetny! gratuluje włąsnego działu

"Kolejny przedmiot wprawia w lot, gwałtowny mojej ręki ruch na trajektori lotu ściana, a wciąż jest tyle do rozjebania"
---------
--------
Poroże jelenia z różą kupie!!!

maba

Taki, w Twoim stylu - fajny. I oczywiście, gratuluję wreszcie własnego działu! :)

Strzyż

Świetny, bardzo podoba mi się ta wąskość przy bolsterze, jak dla mnie to bardzo wygodne. Dupsko rękojeści w proporcjach jakby za wielkie ale za to wygodne pewnie :)

Broni, klejnotów i kobiet nie kupuje się przy blasku świec, ani przez internet. -starożytne przysłowie wschodu.

topek

Dzieki raz jeszcze za komentarze :*
A dupsko jest naprawde wygodne. Noz jest dosc plaski i tak uksztaltowana rekojesc daje bardzo dobra sterownosc przy precyzyjnych pracach.
Jednoczesnie, podczas strugania dlon sie nie meczy - nie trzeba tak mocno sciskac rekojesci

kezsel

Powinien nazywać się śliczniaczek 8D Moje klimaty, piękna perfekcyjna robota :slini: gratulacje

Mario

Właśnie trafił w moje łapki.

No słów brak po prostu.

Zajebisty i niesamowicie śliczny.
Lekki, ładnie wykończony.

A jak widać jest już chętny do testów i niedługo duża piękna recka tego noża.

Póki co jeszcze raz dziękuję.

topek

Cytat: MC Mario w 22-05-2009, 18:02:39

Właśnie trafił w moje łapki.

No słów brak po prostu.

Zajebisty i niesamowicie śliczny.
Lekki, ładnie wykończony.

A jak widać jest już chętny do testów i niedługo duża piękna recka tego noża.

Póki co jeszcze raz dziękuję.

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Mario

SMF spam blocked by CleanTalk