Reklama

Folder za 300-400 PLN/Potrzebna rada

Zaczęty przez CanisLupus, 10-05-2009, 16:11:17

CanisLupus

Chcialbym kupic folder, do noszenia na codzien, z przedzielu cenowego 300-450zł. Mialem kiedys crkt m-21 i bylem zadowolony, ale skoro moge wydac wiecej(placilem250) to wole poszukac czegos lepszego. Głowne potencjalne zastosowania to "na wszelki wypadek" czil ma sie łatwo wyciagać i pewnie, szybko otwierać. Oraz do okazjonalnego ciecia, czyli lepiej żeby był ze stali niż z plasteliny, ale pod tym wzgledem duzych wymagan nie mam(fajnie jak bedzie mozna nim wywazyc drzwi ale nic sie nie stanie jak nie bedzie mozna). Co do wielkości to na pewno wymienionego wyzej crkt mozna uznac za gorny limit a powiedzmy delice za dolny. Wazna rzecza na ktorej by mi zalezalo to korzystny stosunek ceny do jakości i alternatywne żródło zakupu, czyli noż w militariach może kosztować 500 pod warunkiem że kupienie go za 390 gdzie indziej nie bedzie stanowiło problemu(a jak wiemy takie sytuacje nie naleza do rzadkosci) Pzdr

Why do we fall sir? So that we can learn to pick ourselves up.
-AP (Batman Begins) :D

amper

<westchnął ciężko>  :dead:

Dziś niedziela, mam dobry dzień: ZT0200 + szukaj.

PS. NIE TEN DZIAŁ  :badass:

KAI: FAQ | Recenzje

Nie ma mnie i nie wiem kiedy wrócę...

Szymon602

Za 390 ZT 0200 trudno będzie znaleść przy tym kursie dolara, ale sam nożyk wydaje mi się dobrze spełnia twoje oczekiwania ;)

Mario

Wołać MODERATORA.

newbis szaleją  :D

CanisLupus

Przy odrobinie dobrej woli dzial sie zgadza w 100%! Oczywiscie moze jest wlasciwszy... A moge wydać 450 nie 390 ale to i tak moze bys malo:/ Przyznaje, że nożyk pierwsza klasa!:)

Why do we fall sir? So that we can learn to pick ourselves up.
-AP (Batman Begins) :D

kali

Drogi Użytkowniku,
jeżeli czytasz te słowa, oznacza to, że admin/mod uznał temat Twojego posta za wielokrotnie pojawiający się w naszym serwisie. Serdecznie Cię namawiamy abyś dla własnego i naszego dobrego samopoczucia uważnie przeczytał ten post:
http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,59170.0.html
Nadal nie znalazłeś odpowiedzi ? W lewym górnym rogu serwisu masz pole Szukaj. Domyślnie przeszukuje ono ten dział w którym się aktualnie znajdujesz, jeśli chcesz przeszukać całe forum, musisz wyjść na stronę główną forum lub użyć Szukaj Zaawansowane.Dobra rada; postaraj się, aby szukane hasło nie było zbyt ogólne, jeśli wpiszesz w Szukaja hasło "stal", dostaniesz kilkadziesiąt stron z wątkami zawierającymi to słowo, niemal na pewno zniechęci Cię to przed dalszym szukaniem i znów napiszesz posta, tym razem jednak nie licz na wyrozumiałość moda/admina. Nie są tu po to, żeby "gnębić nowych", ich pracą jest utrzymywanie porządku abyśmy wszyscy mogli się tu czuć wygodnie. Pomyśl więc ciepło o swoim modzie/adminie i spróbuj znaleźć informację jeszcze raz :)
mam nadzieję, że te kilka porad pozwoli Ci się szybko zaaklimatyzować na naszym forum. :)

zły dział, pytanie typu "mam 400 zł, kupcie mi coś bo ja sam nie wiem co bym chciał"

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

SMF spam blocked by CleanTalk