Reklama

Szelki dla psa

Zaczęty przez Pitt, 17-05-2009, 19:48:43

Pitt

Jak to mawiają, potrzeba matką wynalazku.
Stare szelki się rozerwały, a psa trzeba było wyprowadzić.
Czas wykonania: 45 minut.

Aha... pies w rzeczywistości jest ciut ładniejszy :-)

Shot with Canon EOS 350D DIGITAL at 2009-05-17

Shot with Canon EOS 350D DIGITAL at 2009-05-17

Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

kangoo

Brawo , prowizorki rządzą !

Edzia / w w wersji 2.0 zrób na klacie taką tarcze jak pitbule mają z wytłoczonym imieniem psiaka .

PS - wcale nie jest brzydki ,całkiem uroczy psiak

Henry

He he.. super - ja miałem też zrobić swojemu, ale żona się zniecierpliwiła i kupiła w sklepie parciane. Opisz za jakiś czas jak się sprawują :-)

katz

To dobre rozwiązanie, bo nie trzeba psu przekładać łapek przez szeliki, tylko pasek pod klatą. Mam podobne tylko parciane - ale cena była kosmiczna :( Fajna bestia :)

Skóry różne: http://katzs-leathers.tumblr.com
Sprzedam

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia.

Henry

Katz - ale co to za problem - mówsz do psa "siad, łapa, druga..." i założone   ;)

katz

Hehehehehehhe pośmialiśmy się razem z psem :)

Skóry różne: http://katzs-leathers.tumblr.com
Sprzedam

PGK swoich i świadków nigdy nie zostawia.

Henry

A trza było uczyć od szczeniaka ;-) Chociaż fakt że Ani to też nie wychodzi - co najwyżej Brutus poda pierwszą do szelki, a drugą to tylko od święta... Za to u mnie podaje zawsze obie, bo wie że inaczej nie wyjdzie z domu ;-)

Pitt: a było by problemem zrobienie fotki na spacerze? Zapięcie jest klasyczne na dziurki?

Pitt

Cytat: Henry w 18-05-2009, 12:29:37

Pitt: a było by problemem zrobienie fotki na spacerze? Zapięcie jest klasyczne na dziurki?
No jest o tyle problem, że dzieciaka mamy chorego, więc tylko jedna osoba może wyjść z psem i ciężko wtedy focić.
Ale się zobaczy - może jutro coś wykombinuję.
Wszystkie okucia i zapięcia są wzięte ze starych szelek. Tak więc zapięcie jest na dziurki.
Uwaga - nieogarniam paczkomatów, wysyłam tylko DPD

Henry

Nie ma pośpiechu - będziesz miał okazję to zrobisz :-)

SMF spam blocked by CleanTalk