Reklama

Nowe Bussiaki - sztylet i kurasek!

Zaczęty przez Frey, 30-05-2009, 01:38:01

Frey

Jerry pokazał nowy nożyk. Jak Wam się podoba?
Zapowiada się przekrojowa seria z INFI: nessmuk, kurasek oraz sztylet... :special: A ja cały czas czekam na niewielkiego fixeda EDC z lepszejszą gardą - np. na reaktywację modelu Lil' Ugly.

Guldan

u99

Guldan przesadzasz, to będzie prawdziwy hit bazarów...  :P a Cepelia pójdzie z torbami...  :D

kali

niech zostaną przy swoich łomach...

There are no tactical knives, only tactical minds
FP

łuki

A mi się w sumie podoba (moze ma na to wplyw wczorajsza impreza juwenaliowa ale jednak sie podoba )

Vercengetoryx

Jak patrzę na tę fotkę to pierwszą myślą jest "do tego Pama to bym z chęcią sobie pasek uszył"
Sztylet fajny, ale nic mega.
Natomiast kukras z Infi to może być zuo.

Taipan

Chyba pasuje do mnie awatar bo mnie się podoba.:)

ordo

Pękaty jakiś taki, krótki, brak smukłości sztyletu, e tam.

Reality has a well known liberal bias

elkrakerso

"taky se". Na pochewce jest chyba ray skin? a to na środku to co to k...? "sutek" płaszczki? :D
ed: dodano cudzysłów.

Mine is Strength... and Lust... and Power!

Dexameth

Piękny nie jest ale wygląda na funkcjonalnego w swojej specjalności

Zawsze jest gdzieś piękny poranek , nawet w dniu naszej śmierci .

demon

Cholernie pretensjonalny projekt, zdjęcie z resztą też.

Chwilowo nie mam czasu. Takie tam, różne...

Tu wrzucić jakiś mądry / szokujący cytat - najlepiej po angielsku lub po łacinie, ewentualnie nazwę zespołu o którym nikt nie słyszał.

RNL

bo sztylet to broń skrytobójcza i jako taka noszona jest w ukryciu, więc przekombinownay projekt nikogo nie będzie raził w oczy.

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

Guldan

cos w tym jest, tylko wiesz... gdzie sie podziali, tamci skrytobojcy?

mbieniek

Zdjęcie pokazuje na na kogo firma pozycjonuje swój produkt i tyle. A że pretensjonalne... Dla mnie tak, ale na są tu tacy, co zaraz napiszą "nie stać was, to się czepiacie" ;)

m.

Frey

A tak będzie wyglądał kukrasek:

RNL

,,Good luck, Mr. Gorsky"

Pozdrawiam wszystkich frustratów z pieczątką :*

demon

Cytat: mbieniek w 30-05-2009, 11:10:31

Zdjęcie pokazuje na na kogo firma pozycjonuje swój produkt i tyle. A że pretensjonalne... Dla mnie tak, ale na są tu tacy, co zaraz napiszą "nie stać was, to się czepiacie" ;)

m.

Wiem, wiem - ale z zasady oceniamy mierząc "własną miarką". Oczywiście się czepiam z powodu wrodzonej, nieuleczalnej zawiści :D
Chwilowo nie mam czasu. Takie tam, różne...

Tu wrzucić jakiś mądry / szokujący cytat - najlepiej po angielsku lub po łacinie, ewentualnie nazwę zespołu o którym nikt nie słyszał.

mbieniek

A kukrasek fajny. Ciekawe w jakim towarzystwie go sfotografują ;D

m.

ArekS

Bazar po prostu.Przypomina mi on.... w sumie nie wiem co, ale nie sztylet. Za grube, szerokie, krótkie i nie pasuje do reszty kompozycji na foto.
Ale kurasek jest wielce miodzio.

ordo

Reality has a well known liberal bias

SMF spam blocked by CleanTalk