Reklama

Polecam prenumeratę "Blade" 'a

Zaczęty przez Dr_lecter, 02-06-2009, 19:39:33

Dr_lecter

Witam wszystkich zainteresowanych czytaniem i oglądaniem. Po latach czytania i kupowania w MPiK'ach skusiłem sie na prenumeratę przez net i stał się prawie cud - dostaje Blade'a - za pół ceny z EMPiK'u - i to dwumiesięcznym wyprzedzeniem - znaczy dziś dostałem nr  na sierpien 2009   :slini: Polecam. To działa. Trzeba mieć kartę kredytową wypukłą. Ja mam Citi.  8D

lukaszki

No nie wiem jak dla innych ale dla mnie kupowanie Blade jest bez sensu - 100 x wiecej znajde w necie i szybciej i za darmo :D W sumie to samo sie tyczy innych gazet o nozach, a tak wlasciwie to... wszystkich gazet. Prasa drukowana nie ma szans z Internetem, zginie marnie imho. To tylko kwestia czasu.

Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more

mathu

Lecter powiedz lepiej czy jest tam coś wartego zaprenumerowania.

Anton

Połowa to reklamy :D Pomysł z prenumeratą nie jest zły sam w sobie. Moim zdaniem warto przeglądać czasopisma (śledzić inne portale) żeby nie kisnąć w jednym miejscu, mieć pełniejszy ogląd, ale osobiście chyba jestem skąpcem :D

radar1977

Ja lubię czytać czasopisma ale jak chcę coś zobaczyć to idę do empiku i tam przeglądam.Nawet ta połowa ceny to i tak dużo dla kilku stron tekstu.

Projekt TRI.SURVIVAL

Dr_lecter

Zawartość poprzedniego nr:
http://www.blademag.com/article/july09issue/
Ciekawe są opisy knivemakerów. ja lubię czytać i oglądać, a jest o czym. Acha, za prenumeratę płaci sie kartą "wypukłą", zapada cisza na 2-3 miesiące, a potem przychodzą, numer za numerem, z dwumiesięcznym wyprzedzeniem. Ot miła cecha globalizacji.  :D

super

one nie są z dwumiesięcznym wyprzedzeniem ..one tak wychodzą
Zbieram Tactical Knives i nie zgodze się że wszystko jest w necie ..właśnie że nie wszystko
i druga sprawa ...laptopa nie zabieram na kibel ..a gazetę ...

szkolenia survivalowe www.survivaltech.pl
szycie ekwipunku custom www.supertac.pl

Trollsky

Cytat: lukaszki w 02-06-2009, 21:09:20

Prasa drukowana nie ma szans z Internetem, zginie marnie imho. To tylko kwestia czasu.

posiedzenie na klopie bez gazety z obrazkami sie nie liczy ;)
Ludzie wybaczą Ci wszystko, oprócz tego ze Ci coś wyszło.

radar1977

no tak jak rozłożyć internetową rozkaładówkę z plejboja...............
A tak poważnie przejżałem bleda na 100 stron, tekstu jest ok 51......................

Projekt TRI.SURVIVAL

super

wiecie ....ja blade tez nie polecam ..pisze tylko że słowo pisane nie zaginie  (polecam Tactical knives)

szkolenia survivalowe www.survivaltech.pl
szycie ekwipunku custom www.supertac.pl

rybak

Ja tam sobie tez jeden pakiet kupilem kiedys od wolfstera, 3 numery, ale to wszycho bylo.

Jakigoś mje Ponie Buoze stwuozył, takigo mje mos... ن
--------------------------------------------------------------
The legacy is more intimidating, than any opposition...

SMF spam blocked by CleanTalk