Reklama

bracia nylund

Zaczęty przez milord, 16-06-2009, 22:59:13

milord

Ze wyszukiwarka Nylundów nie znalazla - wsadzam - fotke z knifeforums i link na strone.
Takie nozyki dzieciaki na pólnocy robia - kilka bym wciagnal - fajne sa.

i sznurek:

http://www.multi.fi/~mnylund/fronpage2.html

swnw

Ładne te noże ale troche zbyt wyszukane na mój gust. W skandynawskich produkcjach cenię najbardziej prostotę.

swnw

Zombik

Bardzo ładne koski, gitary mniej, szkoda, że basówek nie ma.

Krug

Zimą w takim zakątku to albo grzać się przy destylarni, albo dłubać w drewnie.
Ładnie oprawiają, tak typowo chociaż materiały nie zawsze standardowe(zresztą dziś jak wszystko mogą przysłać...), ale  podoba się.

Krug-Noże.

Nie odpowiadam na PW? Pisz Pan: krugknivesmalpagmailcom
Na pohybel odchodom bolszewickich odchodów!
***** *******. :)
Śmiesznie jak jebacy popierają jebanych. :)
TRZYNASTU SPARTAN ŻYJE! WOT CHUJNIA.

Zombik

Cytat: Krug w 22-10-2009, 16:04:07

...

Jestem nieco przekonany, że ktoś taki jak TY ! Może robić niezłą sztukę na poziomie światowym, podobną do mistrzów skandynawskich...

Hasło: "finka" kojarzy się troche... (tym starszym obywatelom /komercyjnym/), z tym, że nóż pochodzi ze składnicy harcerskiej, lecz nie z Finlandii.
Hasło: "Polka", no to już z czeską muzyką raczej powinno się zasadniczo kojarzyć, choć mieszkańcy Cieszyna po stronie polskiej granicy mogą mieć odmienne zdanie.

Chciałbym doczekać w mym marnym życiu tego, żeby na jakieś konkretne hasło intuicyjne, obywatele tego świata kojarzyli wzór (kulturowy) "POLSKIEGO NOŻA"... czy to by było możliwe  :question:

Logo "Kozik" chyba nie przejdzie, no ale idąc drogą: Laguiole np, to "Trzebien K" może być dosyć marketingowo-chwytliwą opcją  :question: Zdaję sobie sprawę z tego, że na reklamę potrzeba sporo 'kruzejros', ale cóż... tak właśnie się ma kapitalizm  :x.

(bez sarkazmów żadnych i frazesów to piszę, chcę tylko przeczytać opinie)

HolsKnives

Odświeżam ten wątek znalazłem w sieci nową stronę braci Nylund

http://www.nylundknives.com/about-us.html

Dziad z Lasu

Wiecie, co mi się podoba?

To:

Cytat

When I turned 15 and was allowed to carry a shotgun, I immediately got my hunting license.

To jest kraj z szanujący tradycje łowieckie.

LUCYFER

A ja powie tak;
Po mojemu do Milorda im jeszcze daleko... ;)

Wzywam posłańców przeznaczenia! - niech uderzą z ponurym zachwytem w ofiarę, którą wybrałem. Milczący jest ten ptak, co żywi się mózgiem tego, co mnie prześladuje, a jego  agonia niech odbędzie się w skomleniu i bólu, i niech będzie to ostrzeżeniem dla tych, co mego jestestwa nienawidzą...

lu.dzie

ładny, ale mi te prostsze też się bardziej podobają...

SMF spam blocked by CleanTalk